Tak dałam wam zagadke jakby sie wam nudziloHaha, to teraz pewnie każda będzie przeszukiwać namiętnie posty pozostałych przyszłych mam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak dałam wam zagadke jakby sie wam nudziloHaha, to teraz pewnie każda będzie przeszukiwać namiętnie posty pozostałych przyszłych mam
CC kontra sn i kp kontra mm najlepsze "dyskusje" [emoji23]Kobieta kobiecie zawsze dopieprzy najbardziej. Zacznij temat karmienia butelką albo wychowania bez kar, chodzikow albo innych drazliwych tematow to zobaczysz co sie wydarzy![]()
Nie chcialam was martwic to glupota taka ale ja bym sie lepiej czula ze jestem wśród swoich, po prostu bardziej prywatniestad propozycja.
Kobieta kobiecie zawsze dopieprzy najbardziej. Zacznij temat karmienia butelką albo wychowania bez kar, chodzikow albo innych drazliwych tematow to zobaczysz co sie wydarzy![]()
Nie chcialam was martwic to glupota taka ale ja bym sie lepiej czula ze jestem wśród swoich, po prostu bardziej prywatniestad propozycja.
CC kontra sn i kp kontra mm najlepsze "dyskusje" [emoji23]
Hej, hej. Chciałabym się przywitać. Mam na imię Michalina, w tym roku kończę 29 lat. Pochodzę z Wielkopolski, dokładnie okolice Poznania.
Nie mam jeszcze dzieci, ale to już moja trzecia ciąża. Dwie poprzednie w 2018 zatrzymały się na etapie 6 tygodnia i w dwóch przypadkach niestety konieczny był zabieg łyżeczkowania. Obecnie zaczynam właśnie 13 tydzień.
Obecnie mam wdrożone zastrzyki z heparyną (konkretnie Clexane 0,4) i kilka innych leków na podtrzymanie oraz suplementy. W 8 tygodniu zaczęły się u mnie plamienia. Z duszą na ramieniu jechałam na wizytę, ale okazało się, że mam niedużego krwiaka przy ujściu szyjki macicy, który raz na kilka dni się uaktywnia i opróżnia. Wskazany oczywiście leniwy tryb życia oraz leki.
Na ostatniej wizycie ok. 2 tygodnie temu z dzieckiem było wszystko dobrze, serduszko biło prawidłowo i wiek z OM zgadza się z tym z USG. Termin mamy na połowę września.
We wtorek 05.03 mam badania prenatalne razem z testem pappa i nie ukrywam, że zaczynam powoli panikować. Pierwsza sprawa to moje złe doświadczenia, a druga to te plamienia.
Trzymajcie kciuki!!! Miło mi Was poznać i mam nadzieję, że tym razem zagoszczę na dłużej :-)
Cześć, ja również nieśmiało się witam :-) Trochę Was podczytuje ale ciagle obawiałam się jeszcze dołączyć. Właśnie zaczęłam 13 tydzień. To moja druga ciąża, pierwszą niestety straciłam w 6 tygodniu, w zeszłym roku.
Gdzie ten wątek? Na początku?Cześćwitamy i rozgosc sie
Dla nowych dziewczyn jest watek z tabelka z naszymi danymi możecie sie dopisać![]()