Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A który masz już tydzień??kochana to jedziemy na jednym wózku. Ja już się nastawiam ze do końca ciąży tak będzie. Dziś ledwo weszłam po schodach z synem do zabawkowego a tam myślałam ze zwymiotuje chociaż nic nie jadłam tylko piłam tragiczne to jest
Justa01 odpoczywaj dalej jak najwięcej i pamiętaj żeby nic ciezkiego nie nosić. Łożysko w tak wczesnym etapie podniesie się jeszcze do góry więc trzeba trochę poczekać. Ale uważaj na siebie [emoji6]O coraz nas więcej z jednej okolicy
Pytałam was wczoraj co do moich plamien, brudzen. Akurat mieliśmy wczoraj badania prenatalne więc poznałam przyczynę
W szpitalu z krwawieniem jak byłam to był faktycznie krwiak, ale w ostatnich dniach mam naprawdę bardzo często różne plamienia. Zmienia się tylko ich intensywność i kolor :/
Okazalo się że aktualnie łożysko zeszło bardzo nisko i zasłania częściowo ujście szyjki, lekarz mówił, że takie plamienia są przy tym częste. Uspokoiłam się znając przyczynęw nocy mimo wszystko znów chwila stresu bo obudzilo mnie jakbym dostała intensywny okres. W niektóre dni jest tego malutko, w niektóre wypływa i wypływa.
mnie na szczęście męczą tylko mdłości tak około 17-20 wtedy nie mam ochoty jeść i zmuszam się że względu na cukrzycę... Ale nie są one tak straszne jak u @czarnulka28 biedna naszaDokładnie tak jak ja... też zaczytuję się w książkach;-) u mnie prenatalne 11 marca a wizyta 7 marca i odliczam niecierpliwie...Mąż mi nie pozwala czytać forum, bo jak czytam ile z Was kochane jest po stratach to wpadam w panike i płaczę
Zaczęłam się zaczytywać w książkach, żeby oczyścić głowę.
Następna wizyta na prenatalne dopiero 26 marca ......