Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czasem stwardnieje czasem jest miękki... już nie nadążam... wiem że się powtarzam ale czekam na tego 7 marca jak na zbawienie
A teraz idę jeść 1 sniadanie
Ups. A musisz dziś jechać? Nie jestem pewna czy masz siłę pracować, jeśli nawet z herbatą masz problemPróbuję się rozruszać od rana, ale jest mi tak słabo, że wstawałam sobie zrobić herbatę 4 razy. Co stanę w kuchni to zlewa mnie zimny pot, robi mi sie czarno przed oczami i ciężko mi się oddychamasakra jakaś. Może ja faktycznie mam coś z tym cukrem, albo ciśnienie słabe. Przestraszona jestem szczerze mówiąc bo za moment musze sie szykowac do pracy
![]()
U mnie też objawy się nie pojawiły@pumelova termin mam na 25.09.. A mdłości w tej ciąży nic a nic nie mialam, czuje się dużo lepiej niz w poprzednich ciążach...w sumie gdyby nie piersi i ból podbrzusza to nie mam oznak ciąży... (aa no chyba ze tempo rosnących włosów na nogach[emoji23][emoji23][emoji23])