Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Link do: Tabelka wrześniowych mam 2019Dziewczyny gdzie można się dopisać do wątku zamkniętego?
Jestem po USG. Z dzieckiem wszystko w porządku, jutro zaczynam 13 tydzień. Krwiak jest, ale nie jest ogromny. Ale to nie jedyny kłopot, bo teraz lekarz mi powiedział, że trofoblast (czyli przyszłe łożysko) jest w złym miejscu i co prawda jest prawdopodobieństwo, że się przesunie wyżej, ale bardziej prawdopodobne, że rozwinie się w łożysko przodujące. Ale i tak się cieszę, bo bałam się najgorszego.
Bardzo dobry news :-) A łożysko przodujace to nic strasznego i w sumie dosyć popularne zjawisko. Myślę, że możesz być spokojniejsza.Jestem po USG. Z dzieckiem wszystko w porządku, jutro zaczynam 13 tydzień. Krwiak jest, ale nie jest ogromny. Ale to nie jedyny kłopot, bo teraz lekarz mi powiedział, że trofoblast (czyli przyszłe łożysko) jest w złym miejscu i co prawda jest prawdopodobieństwo, że się przesunie wyżej, ale bardziej prawdopodobne, że rozwinie się w łożysko przodujące. Ale i tak się cieszę, bo bałam się najgorszego.