Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tridem to chyba steryd więc nie mam pojęcia czy w ciąży można, obawiam się że nie, najlepiej zapytać farmaceuty, ale nie powiem świetna maść. Mi też na wiele problemów skórnych pomogła.Weź jakimś tonikiem czy spirytusem to wysusz i szybciej zejdzie. Ja kiedyś zawsze tak robiłam kiedyś miewałam co tydzień to paskudztwo. I Metronidazol żel albo triderm maść dwa dni i śladu nie było. Tylko nie wiem czy można w ciąży ale raczej odrobina nie zaszkodzi ja na sucha skore używam teidermu co jakiś czas bo tylko to pomaga odrazu ale ja nie boje się ze zaszkodzi bo i dzieci swoje smaruje tym
Jakby co to jestem obecną!nie udzielam się zbyt czesto, ale zaglądam tu codziennie
jak się gdzieś przeprowadzacie to zabierzcie mnie ze sobą
![]()
no i o to chodzi Mi zawsze pomaga kapusta kiszona, sok z kapusty albo maślanka, ale też miałam taki czas.ze.mnie meczylo. Lekarz też mi polecał ten syrop lactulosum więc pewnie tez jest dobry. My na szczęście przeszło z 11tcDziewczyny, a co Wam na zaparcia pomaga?
Ja mam z tym naprawdę poważny problem. Męczę się strasznie. Ogólnie mnie brzuch nie boli, ale jak już nadchodzi w końcu ten moment toalety raz na trzy dni, to z pół godziny przynajmniej trwa.
ja tego nie rozumiem po prostu, nie rozumiem, dlaczego nagle, dopiero kiedy byłaś w ciąży zmienilas umowę. No, ale pewnie nie rozumiem, bo nie znam szczegółów. Jesli wszystko zrobiłaś normalnie, to nie powinnaś mieć problemówMogą podważyć umowę [emoji20] a moje zarobki nawet o złotówkę się nie zwiększyły od poprzedniej pracy więc mam nadzieję, że się nie doczepią ale z racji krótkiej umowy różnie to bywa[emoji20] I to bie są kwoty z kosmosu tylko moja wypłata to podstawa 1/2 etatu.