dacie radę

mieszkam z dwójką dzieci na 42 mkw i wcale nie ma zagraconego mieszkania, spokojnie znajdę miejsce na łóżeczko ( moze na poczatek kołyska bo mniejsza i ładnie wygląda) w salonie . W szafie troche przeorganizuję i znajdzie się szuflada dla Maluszka. Też jesienią odbieramy dom i będę miała zamieszanie . Ale to takie dobre zmiany. Z córką starszą mieszkaliśmy u teściów w jednym pokoju ( przeprowadzilismy się jak miała rok ) i wykańczaliśmy własnymi siłami mieszkanie , do tego już normalnie praca ( wróciłam jak córa miała 5 msc ) jak się przeprowadziliśmy to prawie echo było

a developer czemu ma takie opóźnienie ? to juz chyba jakąś kare musi Wam płacic
Mamy jedną szafę o szerokosci 240cm i tam są wszystkie nasze rzeczy, dokumenty, ubrania czekajace ze starszej córki na młodszą. Na przedpokoju tylko komoda . Dzieciaki maja tylko Kallax na całą scianę z książkami i zabawkami.
@Indziorka , trzymaj się dzielnie
@Mamadwojki27 , no to idealnie, zobaczymy jak u mnie
Co do zakupów z mężem to tylko spodnie , kurtkę i buty musi sam kupowac , ale to dla niego kara. Z reguły zamawiam mu reszte na zalando i jak nie pasuje to odsyłam , a i tak pamietam jaki był nieszczęśliwy przed wakacjami jak musiał 10 koszulek przymierzac