Ja to się zastanawiam czy 2w1 czy w 3w1. Myślałam żeby kupić 2w1 a potem kupić spacerówkę jakąś bo dłużej chyba służyJa jeszcze kupować też nic nie chce i nie kupuje, jednak rozglądam się i zastanawiam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to się zastanawiam czy 2w1 czy w 3w1. Myślałam żeby kupić 2w1 a potem kupić spacerówkę jakąś bo dłużej chyba służyJa jeszcze kupować też nic nie chce i nie kupuje, jednak rozglądam się i zastanawiam.
Dziewczyny pamiętajcie jeszcze o sklepie Lullababy (Kinepolis), i w smyku na franowie też są wozki[emoji16]ostatnio sobie weszłam hehe i nie wiedziałam na jaki patrzeć[emoji23]@Emi90 my byliśmy juz oglądać wstępnie (tatuś się uparl).. Nie żeby kupić, tylko popatrzeć więc nie polecam Akpol Baby na Strzeszynskiej... Laska, która nam "tłumaczyła" bo raczej narzucala swoje zdanie i dawała kąsliwe uwagi to jedna wielka masakra.. Jeszcze jak sie oddaliśmy na inne regały to wysmiala, ze termin na wrzesień [emoji43]
To może teraz też po prostu można napisać do moderatorek i one dodadzą. Zapytam się im czy mogę komuś tutaj stąd podać ich dane do kontaktu.
Mnie nie przekonuja te foteliki do auta z 3w1. Chyba ze w zestawie sa porządne cybexy albo inne z atestamiJa to się zastanawiam czy 2w1 czy w 3w1. Myślałam żeby kupić 2w1 a potem kupić spacerówkę jakąś bo dłużej chyba służy
chyba też wyciągnę męża aby popatrzrcJa jestem z okolic Poznania w sumie do centrum mam jakieś 15 min autem może są tu jakieś jeszcze dziewczyny z Poznania albo okolic bo właśnie nie kojarzę ?
Dziewczyny dużo uśmiechu na twarzy w ten piękny dzień!
Pora na zmianę tematu. Dziewczyny myślicie już nad jakimiś wózkami? Macie jakieś swoje typy?
Miała któraś z was może Cybex Priam? Jak koła w tym wózku? Jest jakaś amortyzacja?
Też tak myślę, że spacerówka na dłużej wystarcza, łatwiej też się składają i są lżejsze, chociaż to pewnie od modelu wózka zależy. Chociaż u mnie do lasu skrętne koła i niby pompowane, ale jednak mniejsze opony okazały się porażką i nadal używaliśmy do spacerów wózka z zestawu. A spacerówka za chyba 1,5 tys. służyła tylko na jakichś wyjazdach, więc nawet jej nie wyjmowalismy z bagażnika auta.Ja to się zastanawiam czy 2w1 czy w 3w1. Myślałam żeby kupić 2w1 a potem kupić spacerówkę jakąś bo dłużej chyba służy
Ja chcę kupić używana gondole jakąś i quinny zapp flex plus na wyjazdy.Pora na zmianę tematu. Dziewczyny myślicie już nad jakimiś wózkami? Macie jakieś swoje typy?
Miała któraś z was może Cybex Priam? Jak koła w tym wózku? Jest jakaś amortyzacja?