Lovi23
Fanka BB :)
To już niedługo [emoji3] prawie mamy takie same terminy, choć u mnie z om 08.09Też się cieszyłam, że mam już 2 trymestr, a aplikacja mi pokazuje, że 2 trymestr zaczyna się w 15 tygodniu 14+0Zobacz załącznik 949691
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To już niedługo [emoji3] prawie mamy takie same terminy, choć u mnie z om 08.09Też się cieszyłam, że mam już 2 trymestr, a aplikacja mi pokazuje, że 2 trymestr zaczyna się w 15 tygodniu 14+0Zobacz załącznik 949691
To już niedługo [emoji3] prawie mamy takie same terminy, choć u mnie z om 08.09A z usg 07.09
![]()
To już niedługo [emoji3] prawie mamy takie same terminy, choć u mnie z om 08.09A z usg 07.09
![]()
A widzicie już coś po brzuszku? Ja wcześniej miałam wrażenie że się powiększa, a teraz to od miesiąca jakby stał w miejscuTe aplikacje są szalone. Mamy ten sam termin, ja na 07.09. Patrzę już tylko na tygodnie [emoji4]
A mi jakby właśnie ostatnio wyskoczył do przoduA widzicie już coś po brzuszku? Ja wcześniej miałam wrażenie że się powiększa, a teraz to od miesiąca jakby stał w miejscu
A mi jakby właśnie ostatnio wyskoczył do przodumam wrażenie, że jest już trochę widoczny [emoji23]
Zobacz załącznik 949699
Też narazie chodze w dzinach bez najmniejszego problemu, aleee! Jak leżę to juz mi się brzuch nie zapada hahahJest i to bardzo. Ja swój chyba zacznę wypinac. Ostatnio zamówiłam spodnie ciazowe tylko nie wiem po co. Teraz chodzę cały czas w leginsach albo dresach ale dlatego że najwygodniej bo w jeansy dalej się mieszcze
Dokładnie, dziewczyny spokój [emoji38] niech tam każda przybiera po swojemu i tyle. Przecież i tak najważniejsze jest to żebyśmy dotrwały do końca ciąży zdrowe i urodziły zdrowe dzieci.O matko a Wy dalej o tym samym ? Później się dziwicie, że z Nas się śmieją na innym forum. Przecież Nasza grupa jest dalej otwarta i każdy może Nas poczytać. Jeżeli macie tyle kasy to miejcie też trochę klasy i zostawcie to licytowanie kto ile czego ma i jak wymioty wpływają itd. Dajcie na luz bo wprowadziłyście taka atmosferę, że szok.
Różyczka oki to znaczy, ze kiedyś już przechodziłas, albo byłaś szczepionaDziewczyny moglybyscie zerknąć na moje badania? Tą toksoplazme i różyczkę?Zobacz załącznik 949606