Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję ślicznie! U mnie zapowiada sie bardzo ekscytujacy dzien, az juz nie mogę spać. O 10 dostajemy kluczyki do mieszkania, o 12 USG z narzeczonym. A później przyjeżdża rodzinka z niemiec, lepszego dnia kobiet wymarzyc sobie nie mogłam. Życzę wszystkim również miłego dnia, każdemu, bez wyjątku. Mniej nerwów przede wszystkim, mdłości, samych przyjemności ♡
Ja się jeszcze trzymam tego że poniżej 15 stopni czapka jakaś [emoji23] u nas spacer pierwszy był w krótkim rampersie i czapeczce[emoji85][emoji23] ale tylko pierwszy[emoji23]Nie ma już żadnego werandowania, przyzwyczajania do powietrza (wtf), to relikty przeszłościno poniżej - 10 sie nie wychodzi z takimi maluchami i to chyba jedyna zasada
My mamy espiro next manhattan po córce i będę go używać bo jest nie do zdarcia![]()
Ja czapke córce zakładam zazwyczaj jak sama czuje ze bym chętnie założyłaJa się jeszcze trzymam tego że poniżej 15 stopni czapka jakaś [emoji23] u nas spacer pierwszy był w krótkim rampersie i czapeczce[emoji85][emoji23] ale tylko pierwszy[emoji23]
Hehe,prawda..Po czym poznać polskie dziecko? Po czapce na głowie![]()
A wlasnie dziewczyny, odnośnie spacerów - czy od razu mozna wychodzić, czy sie czeka jakiś czas na wychodzenie na spacery? Jesli rodzimy we wrześniu, to w październiku spaceru juz czy jak to wyglada?