Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj miałam 97/54 a puls 79 i też cały dzień masakrycznie boli mnie głowa [emoji58]Jak będzie tak ciepło jak w tym roku to myślę że można od razu z dzieckiem wychodzić. Tzn wtedy jak się będziesz czuć na siłach bo też zależy od rodzaju porodu naszych sił i samopoczucia. Spokojnie, jak urodzisz to sama będziesz wiedzieć, jest coś takiego jak intuicja matki i każda mama po porodzie wie co dla dziecka najlepsze [emoji6]
Zmierzyłam przed chwilą ciśnienie i 113/85 [emoji47] pierwszy raz od kilku lat chyba mam takie niesie ciśnienie, dlatego tak mnie dzisiaj głowa boli, bo nie przyzwyczajona jestem![]()
Ja dzisiaj miałam 97/54 a puls 79 i też cały dzień masakrycznie boli mnie głowa [emoji58]
Ja mam całe życie takie ciśnienie. 100/60 to jest max zazwyczaj mam 95/50podobno będę długo żyła.
Ja nie mam kiedy się udzielać, bo latam cały czas nie umiem usiedzieć w domu.
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta! [emoji8]
Tylko się cieszyć [emoji16]pumelova, ja w ciąży czy nie zawsze książkowe 120/80 dlatego trochę mnie takie niskie zszokowałoi dlatego moje pytanie[emoji4]