Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, gratulacje [emoji4]U nas wszystko dobrzemamy chłopaka na 95%
![]()
Super![emoji173]U nas wszystko dobrzemamy chłopaka na 95%
![]()
Dziewczyny, robiłam dzisiaj badanie moczu i wyszły mi liczne bakterie oraz podwyższone leukocyty. Czy któraś z Was tak miała?
Zoja śliczne imię. Też o nim myślę :-)Ja należę do tych niecierpliwych i bardzo chcialabym się juz dowiedzieć tego 15ego..ale pytam bo słyszałam, że często są pomyłki co do płci z usg w tym tygodniu.. Chociaz osobiście znam dziewczyny, że później sie tylko potwierdziło... [emoji848]
A imiona to dla chlopaka wspólnie chcemy Filipka a dziewczynka jest problem.. Mi bardzo sie podobają Zoja i Konstancja.
A które badania z krwi robilas?Ja tez znam płec od dwóch tygodni i tez z badan z krwi. Ale mamy problem z imieniem. Maz z corka maja swoj typ dla siostrzyczki a mi sie nie podoba :/
Ja też tak mam w nocy... Rano czuje się zmęczona jakbym pół nocy nie spała a to tylko siusiu...Ja też się budzę w nocy ale zawsze tylko raz na siku i potem nie mogę zasnąć z 2h.. czy to 3 czy 5 rano:/ masakra
Ale po pierwszym trym macica się trochę podniesie to nie będzie wam się chciało tak sikac ciągle. I to wróci pod.koniec.dopiero [emoji14]
Ann89 polecam Ci nawilżacz powietrza, jak śpię z nawilżaczem to nie mam kataru
Justyndziuk mniej się rozglądać [emoji23] czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Nie chce mi się sprzątać- nie widzę syfu[emoji23]
Moja skończy 2 w czerwcu [emoji173]