reklama

Wrześniowe mamy 2019

Udało. Do prawie 39tc. Z tym że rodziłam 9 lat temu. I byłam na lekach podtrzymujących....wiem że teraz tych leków nie ma w tabletkach więc trzeba leżeć na oddziale przy kroplówce [emoji23] mamy nadzieję z lekarzem że nie dojdzie do powtórki z rozrywki bo moja szyjka ma ok 3,3 cm....
Musimy byc dobrej myśli, a w ktorym tygodniu jestes?

reklama
Hej dziewczyny:)wlasnie do Was dołączam.Moja pierwsza ciąża, na chwilę obecna jestem w 20+3, tp mam na 25.09.19.Zostanę mamą malej dziewczynki.
Wtorkowe badanie połówkowe wykazalo ze Nasza mala ma opoznienie we wzroscie wstepnie tydzień.Czekamy teraz na powtórne USG za 2 tyg.

Hej dziewczyny:)wlasnie do Was dołączam.Moja pierwsza ciąża, na chwilę obecna jestem w 20+3, tp mam na 25.09.19.Zostanę mamą malej dziewczynki.
Wtorkowe badanie połówkowe wykazalo ze Nasza mala ma opoznienie we wzroscie wstepnie tydzień.Czekamy teraz na powtórne USG za 2 tyg.
Witamy[emoji3] może miałaś pozna owulację??

Ja mam tydzień do przodu z USG[emoji16]

Hej:) na wcześniejszych usg nie było różnicy? Ja mam wgusg tydzień młodsza i trzymam się terminu późniejszego

Moja mała tez jest nieco mniejsza niż powinna. Ale lekarz mówi ze wszystko jest w porzadku. Ile

ile ma malutka ? Moja tez jest nieco mniejsza niż powinna. A jestem w 21+4.

Obecnie jestem 20+4,w dniu badania bylam 19+6 a z badan wychodzilo ze mala ma wszystkie parametry na 19+0. Zapomnialam napisac istotna rzecz ze leczenie sie na nadcisnienie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry