Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdzie kupiłaś jeśli można wiedzieć? [emoji848]
A które badania z krwi robilas?
Właśnie nie mamy nikogoCzemu ciężko? Za dużo osób do wyboru macie?![]()
nie wymagasz za duzo. Jestem chrzestna dwójki dzieci - siostry i przyjaciółki. Nie dość, ze dzwonie średnio raz na miesiąc minimum, to z okazji urodzin, dnia dziecka oraz bez okazji jeżdżę do nich z prezentami i bawimy sie do upadłego.Właśnie nie mamy nikogonikogo kto chociaż pamietalby o urodzinach chrzesniaka. W nosie mam prezenty itd, ale chociaż głupie życzenia
chyba że za dużo wymagam.. Mamy już dwie córy.
Też mamy problem jeśli chodzi o chrzestnych... Po prostu mało bliskich nam osób mamy.. A jak już są to albo w ostatnim czasie zostali chrzestnymi albo juz mają chrzesniakow, a też nie chciałbym kogoś obarczac "kolejnym obowiązkiem" bo chciałabym zeby to dla kogoś było przyjemnością niż zgodą bo wypada[emoji20]Właśnie nie mamy nikogonikogo kto chociaż pamietalby o urodzinach chrzesniaka. W nosie mam prezenty itd, ale chociaż głupie życzenia
chyba że za dużo wymagam.. Mamy już dwie córy.
No u mnie do pierwszej córy chrzestnym jest mój brat i moja kuzynka. Moja kuzynka super chrzestna naprawdę. Pamięta o dziewczynkach, odwiedza. Mój brat? Ja wiem ze ma swoje życie itd ale tak jak pisze na urodziny ani telefonu, ani nic. Odwiedziny? Jak my nie pojedziemy do niego to nie ma mowy o spotkaniach.My z mężem chrzestna mamy, ale z chrzestnym będzie problem tzn mój mąż ma problem [emoji39] chciałam jego kuzyna wziąć ale ostatnio coś się chyba nie dogadują... Ja niby mam dużo kuzynów ale każdy z nich to taka pierdoła, że szok... Mój syn ma 3 lata a niektórzy z nich nawet go nie widzieli na żywo...