Mango94
Fanka BB :)
Chyba wiem, co wjedzie na dniachTez tak mam, moge jesc na słodko, ale wszelkie inne potrawyto bardzo średnio...
Teraz bym zjadła pierogi z malinami o śmietanką, albo torta! Albo nalesniki z owocami, mniam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba wiem, co wjedzie na dniachTez tak mam, moge jesc na słodko, ale wszelkie inne potrawyto bardzo średnio...
Teraz bym zjadła pierogi z malinami o śmietanką, albo torta! Albo nalesniki z owocami, mniam...
Hehe ciasto to w sumie przesiana dowolna mąka (ja robie na oko, ale z reguly okolo kilo mąki idzie) plus gorąca woda (na oko, daję tyle żeby ciasto bylo mięciutkie), ewentualnie jakies przyprawy dla aromatu no i szczypta soli, a farsz to ok kilo pyrek ugotowanych, pół kilo półtłustego twarogu, podsmażona cebulka, sól, pieprz.Daj przepis na ciasto i farsz proszebo skoro tak często robisz to musi byc pycha a ja jeszcze nie robiłam
![]()
Nie kuś [emoji1787] mi się marzą pierogi z suszonymi pomidorkami i brokułem, polane smażonym boczusiem [emoji3059]A co do waszych pierogów ruskich ja miałam wczoraj bo już od dwuch dni łazimy za mną. A teraz pierogi z kapusta i grzybami chodzą po glowie[emoji23]
Tylko żebys obsuwy nie miała [emoji1787] bo z gabinetu o północy wyjdziesz.Ja tez za dwa dni ale wieczorem standardowo 21:15 i tez liczę na dobre wiesci
Ma kontrakt na reklamowanie tego produktu, to innego Ci nie zaleci [emoji1787] ale pewnie niemało.Mi lekarz zalecił od 13 tygodnia Prenatal Duo właśnie z DHA . Ciekawe ile dostają za takie polecanie [emoji23][emoji23][emoji23]
Brawo my [emoji1787]Widxialyscie? 1000 stron już nam pyklo[emoji3]
Pysznie brzmi [emoji3059]Ale mnie przyparł wilczy głód. Na szybko uratowałam się tortillą z podsmażoną drobiową parówką, żółtym serem i sałatą lodową. Sałatę dopychałam gryząc prosto z główki[emoji1787] Uwielbiam ją[emoji173][emoji1787]