ol.gol
Fanka BB :)
ale nosek widaćDziewczyny jestem po drugiej wizycie, dzisiaj 10+0![]()
Serce bije, nosek już widoczny, przezierność wydaje się prawidłowa. Ulgaaa![]()
Na pierwszym zdjęciu macha ręką, na drugim ładnie widać budowę głowy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale nosek widaćDziewczyny jestem po drugiej wizycie, dzisiaj 10+0![]()
Serce bije, nosek już widoczny, przezierność wydaje się prawidłowa. Ulgaaa![]()
Na pierwszym zdjęciu macha ręką, na drugim ładnie widać budowę głowy![]()
Będę robiła USG i Pappa, 4 marca. Mam 35lat więc refundowane. Zastanawiam się jeszcze nad Sanco albo Nifty, ale to raczej tylko w przypadku złego wyniki testu podwójnego.Hej dziewczyny mało tu pisze ze względu na brak czasu. Powiedzcie mi czy wszystkie decydujecie się na badania prenatalne? Odczytałam się dużo o tych badaniach i mam wątpliwości i to nie małe. Chcialabym znać wasze stanowisko odnośnie tych badań![]()
ja też biorę pregnę bo ma dobry sklad a dha nigdzie nie ma w odpowiedniej ilosciKurde a ja calutki czas pragnę biorę, bo i gin mi polecił i moja endo prywatnie.
ja dziś 9+6 i młodości znikome, ból głowy jakby przeszedł, ale takie drobne osłabienie. Muszę magnez kupić, bo czasem tez mi serducho przyspiesza/zwalniaDziewczyny jak tam się czujecie ?jakie objawy
proszę tu się skarżyć lub skalać z radości ze nie ma objawów
ja dzisiaj 8+5 czyli już 9 tydzień i w sumie bardzo małe mdłości i to tyle
![]()
Ja tak samo... Raz myślę, że musi być dobrze a za godzinę wpadam w panikę.Zazdroszczę dobrych wieści. Ja codziennie mam huśtawkę myśli.
Powiem ci że ja w pierwszej ciąży miałam coś dziwnego z sercem. Jak tylko przeszłam się dłużej czy po schodach wchodziłam to serce dziwnie mocno ale nie równo pracowało tak jakby się obracało w środku. Byłam z tym nawet u kardiologa ale on nic niepokojącego noe widział . Jak urodziłam to przeszło. Ty też takie uczucie masz?Hej dopadła mnie dziś arytmia serca.. Kurcze biorę witaminy, magnez nawet dwa razy dziennie, dha.. Jem pomidory bo potas... Długa była ta arytmia tym razemmacie jakieś sposoby może?
Tak podobnie aż tchu mi brakło, musiałam zacząć równo i głęboko oddychać żeby sie Ustabilizowalo.. Ale miałam w chwili odpoczynku czyli podczas jazdy autem do domuPowiem ci że ja w pierwszej ciąży miałam coś dziwnego z sercem. Jak tylko przeszłam się dłużej czy po schodach wchodziłam to serce dziwnie mocno ale nie równo pracowało tak jakby się obracało w środku. Byłam z tym nawet u kardiologa ale on nic niepokojącego noe widział . Jak urodziłam to przeszło. Ty też takie uczucie masz?
Chyba około 10 tygodnia ciążyJa nie badam. A tak przy okazji kiedy łożysko zaczyna produkować proga?
O widzisz każdy sposób dobryU mnie lekarz specjalnie wpisał ze nie widać żołądka-żeby miec refundowane prenatalne bo inaczej bym musiała płacić