Moniuszka1
Fanka BB :)
taaa i jeszcze pogryźć zeby sie nie zmęczyli 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha może zakup od razu na zapas plastry? Ja narazie mam nadzieje ze nie będę musiała się prosić. O ten mój to przy krwi mdleje to na pewno wiem ze u mnie porodu rodzinnego na pew o nie bedzie![]()
Mój też nie lubi widoku krwi i pobierania krwi ale dzielnie przy mnie trwał wtedy ❤Haha może zakup od razu na zapas plastry? Ja narazie mam nadzieje ze nie będę musiała się prosić. O ten mój to przy krwi mdleje to na pewno wiem ze u mnie porodu rodzinnego na pew o nie bedzie![]()
Dalam radę chociaż nie wiem jak to wyglądało, grunt że wachlarzy nie obcięłamPo palcu?![]()
U mnie też było strzyżenie trawnika na czuja i chyba wyszło całkiem nieźle [emoji23][emoji23][emoji23]Dalam radę chociaż nie wiem jak to wyglądało, grunt że wachlarzy nie obcięłam [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
To zazdroszczę. Mi powiedział ze najważniejsze ze przy poczęciu będzie.Mój też nie lubi widoku krwi i pobierania krwi ale dzielnie przy mnie trwał wtedy ❤