E
Ewka34
Gość
Powiem wam że ostatnio zostawiam caryce Katarzynę bo mi się nie chce golić i przed wczoraj goliłam.. Matko jak mnie tam teraz swędzi 

tak dziś drapałam że na wkładcc było różowo
ranke sobie głupia zrobiłam 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się uparłam że ma być i koniec..To zazdroszczę. Mi powiedział ze najważniejsze ze przy poczęciu będzie.![]()
Tez mielismy tak pare lat temu, nie chce sie na forum uzewnetrzniac, ale pamietaj, nic nie dzieje sie bez przyczyny... my wyeliminowalismy przyczyne i od 5 lat jest super.Kurcze super, że tak się zagraliście [emoji16]mój ma zdecydowanie mniejsze libido niż ja i niestety czasem na tym cierpię...
Kupiłam poduszkę rogala - dziś będę testowaćRówniez bardzo polecam [emoji3531] po ciąży nie mogłam się odzwyczaić od poduchy ( typ C) Mega wygodnie się spało [emoji846]
Całe szczęście coś mnie natchnęło i na wiosnę zrobiłam depilacje laserowaDalam radę chociaż nie wiem jak to wyglądało, grunt że wachlarzy nie obcięłam![]()
Dlatego właśnie zostawiam, maszynka to masakra, a poza tym robią się mikro ranki, po cholerę mi tam jeszcze jakieś zakażenie. Wiem, że kiedyś w szpitalach do porodu golili, mam nadzieję, że już odeszli od tego. Jak pomyślę o tym bólu i że na dokładkę mnie potem przed 12 będą wkur... wrastające włoski, to aż mną telepie.Powiem wam że ostatnio zostawiam caryce Katarzynę bo mi się nie chce golić i przed wczoraj goliłam.. Matko jak mnie tam teraz swędzitak dziś drapałam że na wkładcc było różowo
ranke sobie głupia zrobiłam
![]()
Dlatego właśnie zostawiam, maszynka to masakra, a poza tym robią się mikro ranki, po cholerę mi tam jeszcze jakieś zakażenie. Wiem, że kiedyś w szpitalach do porodu golili, mam nadzieję, że już odeszli od tego. Jak pomyślę o tym bólu i że na dokładkę mnie potem przed 12 będą wkur... wrastające włoski, to aż mną telepie.
Nie wiem co mnie naszłoDlatego właśnie zostawiam, maszynka to masakra, a poza tym robią się mikro ranki, po cholerę mi tam jeszcze jakieś zakażenie. Wiem, że kiedyś w szpitalach do porodu golili, mam nadzieję, że już odeszli od tego. Jak pomyślę o tym bólu i że na dokładkę mnie potem przed 12 będą wkur... wrastające włoski, to aż mną telepie.
Chocby na leniwca ale trzeba [emoji23]Ja mam takie, ze dziennie M jest zadowolony hahaha [emoji28] ale w sumie my zawsze intensywnie, ale teraz...to slaba, tu mdlosci, ale seksik musi byc [emoji28]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Czasami się zastanawiam jak on z takim wytrzepanym workiem zrobił mi dziecko [emoji2368]