AgnesSweden
Fanka BB :)
Słodycze lubią, te wszystkie żelki i inne mordolepce. Pizze z bananem. I narodowa szwedzka potrawa kebab pizza.. A do pizzy sałatka z podobnej do kiszonej kapusty i nie dają sosówa co Szwedzi w ogóle lubią jeść?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słodycze lubią, te wszystkie żelki i inne mordolepce. Pizze z bananem. I narodowa szwedzka potrawa kebab pizza.. A do pizzy sałatka z podobnej do kiszonej kapusty i nie dają sosówa co Szwedzi w ogóle lubią jeść?![]()
Oni też tak jak norki jedzą te obleśne czarne żelki o smaku anyżu ?Słodycze lubią, te wszystkie żelki i inne mordolepce. Pizze z bananem. I narodowa szwedzka potrawa kebab pizza.. A do pizzy sałatka z podobnej do kiszonej kapusty i nie dają sosów
Nie, tu maja lukrecje.. Pojęcia nie mam jak to można przełknąćOni też tak jak norki jedzą te obleśne czarne żelki o smaku anyżu ?
OkropnoscNie, tu maja lukrecje.. Pojęcia nie mam jak to można przełknąć
No wygląda jak opona i tak samo smakuje .Nie, tu maja lukrecje.. Pojęcia nie mam jak to można przełknąć
A lody uwaga nie wiem czy dobrze napisze o smaku „ kroakan” ... najlepsze lody ever jakie jadłam !!! A czekoladę z Freji ?Nie, tu maja lukrecje.. Pojęcia nie mam jak to można przełknąć
A lodów nie widziałam muszę zapytać swojego. Czekoladę jadlam dale ona jest norweskaA lody uwaga nie wiem czy dobrze napisze o smaku „ kroakan” ... najlepsze lody ever jakie jadłam !!! A czekoladę z Freji ?
To ja na odwrot. Najpierw pączek a potem rybaJakaś senna dziś jestem.. Zmeczona.. W pracy co chwilę coś podjadalam(dobrze że nie pracuje w spozywce) nawet wzięłam sobie rybę w puszce i Zeżarłam ,zaraz po niej ,pączka
u mnie od wczoraj fasolka wege po bretonsku i tez nie pomaga na zaparcia.. Ale bąki są straszne
jutro robię dorsza.. Tylko nie wiem czy tradycyjnie w panierce czy jak..
i może pyry do tego z groszkiem zielonym z masełkiem i śmietaną
![]()
U mnie tez inaczej nie wyjdzie. Mozliwe ze problem jest przez spozywanie magnezu w ciazy [emoji85]mi pomaga picie wody lub soku pomaranczowegoUwaga, będzie post o [emoji90][emoji90][emoji90][emoji90][emoji90]
Dziś po wielu dniach odwiedziła mnie szanowna pani [emoji90] ale musiałam bardzo przeć i potem wszystko boli [emoji2356] macie jakieś metody na ten ból potem? W ogóle można przeć ?