G
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyciągnęłam swój segregator od mamyginekolog z zeszłego roku, ale boje się trochę poprzekładać badania (na razie chyba zostaną w starej, poszarpanej przez psa teczce). Jak ja mam wytrzymać miesiąc do następnych badań?![]()
Pewnie, że trzeba ! Tym bardziej, że to co się u nas dzieje zaczyna przerastać ludzkie pojęcie [emoji849]doszło do tego , że nie mamy nic do powiedzenia...rząd robi z nami co chce...paranoja dosłownie. Martwię się w jakim świecie przyjdzie żyć naszym dzieciom serio [emoji849]To już autentyczny ludzik! [emoji3059][emoji23]
Dziewuchy, o polityce rozmawiać trzeba! Mamy teraz przedziwne czasy, bardzo mnie martwi to co się dzieje.
Super człowieczek [emoji7]ja mam wizytę dopiero 3 marca i tak się zastanawiam czy dotrwam ... Kusi mnie żeby w międzyczasie iść gdzieś na USG [emoji16]Fajne te Wasze zdjęcia z profilu![]()
mój jest chyba góry![]()
A u mnie w mieście oczywiście pustki [emoji849]Upolowała leginsy [emoji177]
w razie czego tez są dostępne onlineUpolowała leginsy![]()
Bardzo dobre podejście [emoji846]też staram się myśleć pozytywnie chociaż wiadomo, że raz jest lepiej raz gorzej [emoji1]Mam ten sam. I swój już uzupełniłam.
Wychodzę z założenia w życiu, że naprawdę nie można być niczego pewnym. Zle rzeczy mogą się dziać jak dziecko będzie miało 7 tygodni, 35 tygodni, roczek czy 5 lat.. niestety! Po prostu trzeba cieszyć się z każdej chwili [emoji3589]
leginsy najlepsze jakie miałam everw razie czego tez są dostępne onlinepolecasz te 2 modele? Czymś się różnią?
Zgadzam się!Pewnie, że trzeba ! Tym bardziej, że to co się u nas dzieje zaczyna przerastać ludzkie pojęciedoszło do tego , że nie mamy nic do powiedzenia...rząd robi z nami co chce...paranoja dosłownie. Martwię się w jakim świecie przyjdzie żyć naszym dzieciom serio![]()
![]()
<3Tak jest, siostro!