Tez w sierpniu czekałam i oczyściłam się sama po tygodniu - nawet bóle nie były jakieś wielkie wystarczył zwykły ibupromJak leci ja bym poczekała. Przechodziłam to w pazdzierniku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez w sierpniu czekałam i oczyściłam się sama po tygodniu - nawet bóle nie były jakieś wielkie wystarczył zwykły ibupromJak leci ja bym poczekała. Przechodziłam to w pazdzierniku
Cześć dziewczyny. Ja tez dziś po wizycie. Od kilku dni miałam „brudzenie” takie ciemne, o którym wiele z Was pisało. Moja lekarka przepisała dupka 3x1 ale tez uspokoiła, ze to normalne i zdarza się bardzo często. Za dwa tyg mam prenatalne i tydzien wcześniej pappa. Miałam tez bakterie w moczu wiec jutro oddaje jeszcze siku na posiew bo być może trzeba będzie znów podać antybiotyk blee ponoć plusem jest brak leukocytów wiec chociaż tyle. Wrzucam tez fotkę - śmieszne takie ludziki na tych usg teraz się pokazująu mnie 10+ 3
Pozdrawiam
![]()
Cudne zdjęcia. Ja swoją kropke widziałam ostatnio na początku 7 tygodnia więc nie było takiego małego. ludzika.Fajne te Wasze zdjęcia z profilu![]()
mój jest chyba góry![]()
Kolejna rzecz która zapisuje do zrobienia koniecznie. Jesteście kopalnią inspiracji. Takie rzeczy lubię, a już skończyły mi się pomysły i ciągle to samo.Co do lżejszych tematów obiadowych ja wczoraj zrobiłam na dwa dni curry z cieciorką i dorszemrobi się w 20 minut a gar na 2 dni
@Elodia jutro już do Medi? trzymam kciuki!!!!![]()
Ja mam problem bo stwierdziłam że czas najwyższy ściągnąć obrączkę bo wiadomo ciąża , lato itp. ale nie dam rady jej ściągnąć [emoji22][emoji22] palce spuchły . Próbowałam olejem oliwką mydłem .... myślicie że jubiler ma taki sprzęt do rozcinania i da się ją naprawić ?[emoji22]
Mnie rozwolnienie ze strasu na jutrzejszą wizyte wlasnie złapalo [emoji85] i koło 21 mdlosci mnie chwycily ale juz przeszlo [emoji85]Mhm. Chociaz wole polskie wizyty[emoji1787]. Brzuch mnie boli chyba że stresu
Ja po porodzie bałam się cisnąć żeby pryzpadkuem szwów nie rozerwać [emoji85] w rezultacie chyba na 6 dzień pi dopiero [emoji90][emoji90][emoji90] była. W bólach bo szwy jeszcze były nie rozpuszczone [emoji85]Ja ci nie doradzę ... ale może wyobraź sobie że był tam twój mąż to ból będzie mniejszy [emoji23][emoji23] a tak pro po to ja po porodzie jakieś 2 miesiące czułam jakbym w [emoji90] miała żyletki !!! Na samą myśl że muszę na kibelek robiło mi się słabo . Miała któraś taki problem? Nie chce powtórki .
Jak bedize o takim smaku w Starej Pączkarni jutro, to chyba caly zapas wykupię [emoji85] dzisiaj wcinałam precelki w słonym karmelu, geeeeeenialne.Jutro wcinam pàczka ze słonym karmelem choćby nie wiem co się działo [emoji12]
Jeej :-( tak mi przykro kochana :-(Dziś zaczęła lecieć mi krew, pojechałam na pogotowie i niestety nie ma już akcji serca 6+6 [emoji22]Lekarz poleciła mi poczekać tydzień na poronienie, inna dała mi skierowanie na zabieg do szpitala. W sumie spotkałam się z dwiema opiniami lekarzy. Jak wyglądały Wasze poronienia? Co polecacie?