reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny. Ja tez dziś po wizycie. Od kilku dni miałam „brudzenie” takie ciemne, o którym wiele z Was pisało. Moja lekarka przepisała dupka 3x1 ale tez uspokoiła, ze to normalne i zdarza się bardzo często. Za dwa tyg mam prenatalne i tydzien wcześniej pappa. Miałam tez bakterie w moczu wiec jutro oddaje jeszcze siku na posiew bo być może trzeba będzie znów podać antybiotyk blee ponoć plusem jest brak leukocytów wiec chociaż tyle. Wrzucam tez fotkę - śmieszne takie ludziki na tych usg teraz się pokazują :) u mnie 10+ 3 :) Pozdrawiam :)
Fajne te Wasze zdjęcia z profilu :)
mój jest chyba góry :D
Cudne zdjęcia. Ja swoją kropke widziałam ostatnio na początku 7 tygodnia więc nie było takiego małego. ludzika.
Co do lżejszych tematów obiadowych ja wczoraj zrobiłam na dwa dni curry z cieciorką i dorszem :) robi się w 20 minut a gar na 2 dni ;)
@Elodia jutro już do Medi? trzymam kciuki!!!! :)
Kolejna rzecz która zapisuje do zrobienia koniecznie. Jesteście kopalnią inspiracji. Takie rzeczy lubię, a już skończyły mi się pomysły i ciągle to samo.

Dzisiaj to już wogole mam jakiś zjazd pierwszy raz. Odkąd wróciłam z pracy to albo jem, albo dre się na wszystkich, albo śpię. Nic mi się nie chce, wszytko mnie drażni. Nieszczęście nie zawahałam się użyć wrzuconego tu niedawno zdjęcia
1612703548155.png
i wiekszość ogarnął mąż i starsza córa. Szczytem mojego wysiłku jest ugotowanie na jutro na obiad pierogów z paczki z biedronki. Mam nadzieję, że jutro bedzie lepiej.

Ja mam problem bo stwierdziłam że czas najwyższy ściągnąć obrączkę bo wiadomo ciąża , lato itp. ale nie dam rady jej ściągnąć 😢😢 palce spuchły . Próbowałam olejem oliwką mydłem .... myślicie że jubiler ma taki sprzęt do rozcinania i da się ją naprawić ?😢

Ja mam problem bo stwierdziłam że czas najwyższy ściągnąć obrączkę bo wiadomo ciąża , lato itp. ale nie dam rady jej ściągnąć [emoji22][emoji22] palce spuchły . Próbowałam olejem oliwką mydłem .... myślicie że jubiler ma taki sprzęt do rozcinania i da się ją naprawić ?[emoji22]

Spróbuj rano. Wieczorem palce zawsze są bardziej opuchnięte.

Ja ci nie doradzę ... ale może wyobraź sobie że był tam twój mąż to ból będzie mniejszy [emoji23][emoji23] a tak pro po to ja po porodzie jakieś 2 miesiące czułam jakbym w [emoji90] miała żyletki !!! Na samą myśl że muszę na kibelek robiło mi się słabo . Miała któraś taki problem? Nie chce powtórki .
Ja po porodzie bałam się cisnąć żeby pryzpadkuem szwów nie rozerwać [emoji85] w rezultacie chyba na 6 dzień pi dopiero [emoji90][emoji90][emoji90] była. W bólach bo szwy jeszcze były nie rozpuszczone [emoji85]

reklama
Dziś zaczęła lecieć mi krew, pojechałam na pogotowie i niestety nie ma już akcji serca 6+6 [emoji22]Lekarz poleciła mi poczekać tydzień na poronienie, inna dała mi skierowanie na zabieg do szpitala. W sumie spotkałam się z dwiema opiniami lekarzy. Jak wyglądały Wasze poronienia? Co polecacie?
Jeej :-( tak mi przykro kochana :-(
Ja przy poronieniu dostalam opcje, albo poczekać kilka dni jak sie ewentualnie samo rozkreci, albo zgłosić sie na nastepny dzień do szpitala , najpierw tabletki dowcipne a potem ewentualnie łyżeczkowanie. U mnie skończyło sie na lyzeczkowaniu bo samo z siebie nie chcialo się zacząć. Zabieg mialam pod wieczór w niedzielę, a wychodzilam w poniedzialek w południe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry