Paulina97
Fanka BB :)
Tak dokładnie [emoji5]Też mam rocznego dzieciaka, ale córkę [emoji3526] więc też mam wyzwanie, ale dzieci kocham i mogę siedzieć w domu i się nimi zajmować
Ps. 97 to Twój rocznik?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak dokładnie [emoji5]Też mam rocznego dzieciaka, ale córkę [emoji3526] więc też mam wyzwanie, ale dzieci kocham i mogę siedzieć w domu i się nimi zajmować
Ps. 97 to Twój rocznik?
Zosia 4,5 rokuDziewczyny ktore maja juz dzieci. W jakim sa wieku i jak maja na imie ? Jestem ciekawa [emoji5]
Mam to samoDziewczyny,
Dzisiaj mam apogeum nudności, jeszcze nie wymiotowałam, ale jest masakra. Nic mi się nie chce jeść.. pomocy![]()
Hania 2,5 rokuDziewczyny ktore maja juz dzieci. W jakim sa wieku i jak maja na imie ? Jestem ciekawa [emoji5]
Navid 6 latDziewczyny ktore maja juz dzieci. W jakim sa wieku i jak maja na imie ? Jestem ciekawa [emoji5]
Ja dzis ledwo zjadlam bulke z maslem i teraz szklankę zupy. Wiem, ze mega nie zdrowo ale pol szklaneczki coca coli bardzo mi pomagaMam to samo![]()
Oskar 2 latka [emoji846]Dziewczyny ktore maja juz dzieci. W jakim sa wieku i jak maja na imie ? Jestem ciekawa [emoji5]
Michał 8 l i Marcin 6 l.Dziewczyny ktore maja juz dzieci. W jakim sa wieku i jak maja na imie ? Jestem ciekawa [emoji5]