Martynax
Fanka BB :)
może być od buraków, jak nakarmię córkę barszczem to później zawsze ma pampers z czerwonych siuśkówNo muszę czekać do 16. Dobrze ze to jednorazowo było przy podtarciu i tyle.
Później czyściutko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może być od buraków, jak nakarmię córkę barszczem to później zawsze ma pampers z czerwonych siuśkówNo muszę czekać do 16. Dobrze ze to jednorazowo było przy podtarciu i tyle.
Później czyściutko
Trzymamy kciuki !!Powodzonka!
Ja i syn też tak mamy ale wmoże być od buraków, jak nakarmię córkę barszczem to później zawsze ma pampers z czerwonych siuśków![]()
Dajesz mi nadzieję,Mi w morfologii na samym początku ciąży, właściwie krótko po zapłodnieniu wyszedł cukier 98. Żyłam w mega stresie. Tylko , że to badanie było robione zaraz po świętach, po obzarstwie wiadomo, a dzień wcześniej jeszcze jadłam po kolacji jakieś cukierki w czekoladzie. Plus lekarka mi powiedziała, że burza hormonów, która tam panuje. Powtórne badanie dało cukier 89, a ostatnie 85. Także w normie. Ciekawe ile będzie teraz, przed kolejną wizytą. Nie miałam cukrzycy w pierwszej ciąży.
Haha to to swoją droga, ale zauważyłam, ze i bez tego pampers jest czerwonyJa i syn też tak mamy ale w![]()
No właśnie wyszedl.niedosluch w badaniu. Często oddycha buziaa corka ma problemy z tym migdałem? Bo mój młodszy brat ma 3 migdała, mama z nim była u dobrego laryngologa i po badaniu stwierdził, ze w niczym on nie przeszkadza, ze lepiej go nie usuwać, bo one maja skłonność do odrastania i czasem jest gorzej. Ale z kolei mój kuzyn miał 60% niedosłuch przez to i miał usuwany w trybie pilnym
Dajesz mi nadzieję,
Ja robiłam pierwsze badanie jako ok 5 tyg. A myślałam że jestem 7 i wyszło 92
W poniedziałek kolejne badanie
No to super, ze się udało załatwić zabieg wcześniejNo właśnie wyszedl.niedosluch w badaniu. Często oddycha buzia
Ja tak miałam w 3 tcMiałam ta sama sytuacje zrobiłam w 5 tc morfologię i wyszło mi więcej.
Teraz juz 9 tc i byłam u diabetolog, która koniec końców nie za wiele mogła mi poradzić bo tygodniowe pomiary miałam idealne. Ale lepiej w te stronęnie jest to uciążliwe a jem dokładnie tak jak jadłam przed ciaza tylko nie jem nabiału i owocow na pierwsze śniadanie a ja zawsze jadłam jogurty czy serki wiejskie z płatkami i owocami
ale teraz w domu jestem to mam więcej czasu na przygotowanie rano innego śniadania
Trzymam za nas kciuki słodkie mamy![]()