Jak to mówią, czasem i popsuty zegar pokaże prawidłową godzinęCzasem coś się w tym kraju udaje [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak to mówią, czasem i popsuty zegar pokaże prawidłową godzinęCzasem coś się w tym kraju udaje [emoji23]
Ja mam w takim banku który nie potwierdza tożsamości.Czy ja wiem, wystarczy ze masz konto w banku, wtedy można wejść przez profil zaufany. Zajęło mi to jakieś 10 minut![]()
Tym razem będzie dobrzeChciałabym się nieśmiało przywitać. Nieśmiało bo to moja 6 ciąża i żadna jeszcze nie zakończyła się sukcesem. Dlatego nie wiem jak długo z wami zostanę. Mam nieprawidłowy kariotyp, więc ciąża to loteria genetyczna.
Dziś byłam na wizycie. Narazie wszystko ok. Dzidziuś ma 1,3 cm tętno 164.
Mam L4 , chodzone ale po tylu poronieniech dostaje L4 bez problemu.
Ja mam w takim banku który nie potwierdza tożsamości.
Ojej tyle razy poronilas? Trzymam kciuki u nas pozytywną energią na forum dobrze trafiłaśChciałabym się nieśmiało przywitać. Nieśmiało bo to moja 6 ciąża i żadna jeszcze nie zakończyła się sukcesem. Dlatego nie wiem jak długo z wami zostanę. Mam nieprawidłowy kariotyp, więc ciąża to loteria genetyczna.
Dziś byłam na wizycie. Narazie wszystko ok. Dzidziuś ma 1,3 cm tętno 164.
Mam L4 , chodzone ale po tylu poronieniech dostaje L4 bez problemu.
W kilka minut się zakłada, z komórki to zrobiłam.Ale to chyba kazdy wie, No ale przecież l4 sa elektroniczne. A ja nie mam konta na gov i to nie jest takie hop siu założyć.
No i na zdrowie!Zeżarłam dzisiaj 3 pączki [emoji85][emoji85][emoji85]
7+4 termin na 26 wrześniaTym razem będzie dobrzektóry masz tydzień i na kiedy termin?
2 ciążę biochemiczne, 1 poronienie zatrzymane w 6 tygodniu i 2 poronienia zatrzymane w 8 tygodniu.Ojej tyle razy poronilas? Trzymam kciuki u nas pozytywną energią na forum dobrze trafiłaś [emoji4]
Można wiedzieć jak to u ciebie się toczy?organizm po prostu odrzuca ciążę? Nie słyszałam o czymś takim jeszcze o tym kariotypie[emoji1745]
Litości. Ja piątego kończę! Ale dziś mam kaca... No doooobra, udawanego trochę. Wczoraj siedziałam z moim Ł. i przyjaciółką do 2:30! Ja pierniczę, dziś chodzę, jak jakieś zombie! ALE kolejny raz po zarwanej nocce nie mam mdłości. Tylko no dzień lenia, dalej w piżamie siedzęNo i na zdrowie!![]()