m.am
Fanka BB :)
Plus jest taki , że mdłości to podobno bardzo dobry znak chociaż wiadomo, że to nic przyjemnego...U mnie dziś męka z nudnościami jak nigdy, a kończę 6tc.
Mnie tylko czasem trochę mdli ale to bardzo delikatnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Plus jest taki , że mdłości to podobno bardzo dobry znak chociaż wiadomo, że to nic przyjemnego...U mnie dziś męka z nudnościami jak nigdy, a kończę 6tc.
Dawid - 11,5 i Alicja - 10Dziewczyny ktore maja juz dzieci. W jakim sa wieku i jak maja na imie ? Jestem ciekawa [emoji5]
Dziewczyny kiedy u Was zaczęły nasilać się objawy ?
Dziewczyny ktore maja juz dzieci. W jakim sa wieku i jak maja na imie ? Jestem ciekawa [emoji5]
Wychodzi 4tyg+4dni . Boje się strasznie ze to może ciąża pozamacicznaW którym dokładnie jesteś tyg ? Tez dziś byłam na USG i lekarz nie widział jeszcze pęcherzyka. (4+3)Mówił , że pozna go zobaczyć dopiero jak beta osiąga poziom około 1000 więc u Ciebie też jeszcze za wcześnie żeby coś dojrzeć![]()
W poprzedniej ciąży która okazała się pustym jajem miałam ogromne mdłości, nie smakowała mi kawa a mięso śmierdziało. Także nie ma reguły, tak na prawdę tylko usg jest wiarygodnePlus jest taki , że mdłości to podobno bardzo dobry znak chociaż wiadomo, że to nic przyjemnego...
Mnie tylko czasem trochę mdli ale to bardzo delikatnie