Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja odwrotnie, warzywa, owoce i te okropne zupki chinskie moglabym jesc caly czas, za to mieso i jakies sosy wcale....Ale mnie dzisiaj cały dzień mdli. W ogóle mnie odrzuca od warzyw i owoców. Dziś wcisnelam w siebie gruszkę i gotowana marchewkę do obiadu. Poza tym lipa. Nic mi nie smakuje, na widok warzyw j owoców mam normalnie odruch wymioty. Soki to samo.
Ja mam prenatalne w 11+5. Lekarz mowil na wizycie ze to bardzo dobry terminJa mam prenatalne 11+4.mam nadzieję, że nie za wcześnie
![]()
Tak ja rozmawiałam, powiedział że kobiet w ciąży się nie szczepki bo nie było badań na nich robionychDziewczyny, czy któraś z was rozmawiała z lekarzem na temat szczepienia na Covid, czy którejś lekarz rekomendował? Interesuje mnie tu szczególnie zdanie waszego lekarza, podejmowałyście ten temat?
Dziewczyny, czy któraś z was rozmawiała z lekarzem na temat szczepienia na Covid, czy którejś lekarz rekomendował? Interesuje mnie tu szczególnie zdanie waszego lekarza, podejmowałyście ten temat?
I moznaby powiedzieć "guma pęka w spodniach"Ja tez to zrobiłam i dziś jak byłam u lekarza w toalecie to mi pękła![]()