E
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję za informacjęNic. Nie mogą Cię zwolnić do końca umowy. A jeśli w dniu jej zakończenia masz min 12 tydzień to też muszą do porodu przedłużyć. W dniu porodu umowa się kończy, ale przysługuje ci macierzyński normalnie, bo płaciłas do tego dnia składki, tylko przejmuje Cię ZUS a nie firma.
zazdroszczę tym, które mają już dzieci. To moja pierwsza ciąża i już zaczynam panikować, że przecież nigdy w życiu nawet niemowlaka nie przewijalam i jak ja sobie poradzę [emoji87][emoji85]
Najlepiej skontaktuj się z lekarzemHej dziewczyny, a ja mam pytanie. 5 dni temu badałam sobie progesteron i wynosił 25,6 ng/mL. Dzisiaj powtórzyłam badanie i jest 20,6 ng/mLniby jest w normie, ale chyba nie powinno być takiego spadku, prawda?
Powiedz mi to trzeba się gdzieś zgłosić, żeby ta położna środowiskowa przychodziła?Ja przed urodzeniem dziecka nie miałam nawet nigdy do czynienia z takimi maluchami. Chodziliśmy na szkole rodzenia, ale przewijanie lalki i przewijanie noworodka to dwie różne rzeczywiec w szpitalu po prostu zawołałam położna i powiedziałam, ze nigdy tego nie robiłam i czy mogłaby mi pomoc. Wiec to nie jest tak, ze zostaniesz z tym dzieckiem sam na sam
potem przez 6 tygodni przychodziła do mnie do domu położna środowiskowa i tez mi dużo pomogła. Także wszystko jest do ogarnięcia
![]()
Powiedz mi to trzeba się gdzieś zgłosić, żeby ta położna środowiskowa przychodziła?
Pewnie. Szkoda nerwów- nie warto. A ta czarna plamka na środku to pęcherzyk?Byłam, pochwalił że wzięłam luteine, ogólnie jeszcze nic nie widac ale coś się tam dziejestwierdził że to 5/6 tydz
kolejna wizyta za tydz w czwartek wtedy biorę l4 mam w pracy bardzo nie przyjemna osobę która jest mi nieprzychylna i szkoda mi jednak nerwów.. Zobacz załącznik 1225779