AgnesSweden
Fanka BB :)
Weź to rozwiń, zaciekawilas mnieA tak takiego uczucia nie powoduje relaksyna? Nie jestem lekarzem ale mam podobne odczucia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Weź to rozwiń, zaciekawilas mnieA tak takiego uczucia nie powoduje relaksyna? Nie jestem lekarzem ale mam podobne odczucia.
No ale przynajmniej dawał o sobie znać. Ja przy córce to nie raz miałam zawał. Tez ciagle musiałam jeździć na KTG, bo narzekałam lekarzowi, że nie czuje ruchów, a on mi kazał liczyć po 4 na godzinę i ciagle te słodycze jadłam żeby tylko to dziecko pobudzićNo to właśnie niektóre dziewczyny na KTG z cola przychodziły żeby pobudzić maleństwo[emoji23][emoji23] przyciskiem ruch raz na jakiś czas zaznaczały tylko , a ja z kolei nie mogłam nadążyć [emoji16] ciekawe jak będzie tym razem [emoji854]
No to faktycznie można bylo dostać zawału [emoji85]oby teraz trafiło Ci się bardziej ruchliwe dziecko[emoji16]No ale przynajmniej dawał o sobie znać. Ja przy córce to nie raz miałam zawał. Tez ciagle musiałam jeździć na KTG, bo narzekałam lekarzowi, że nie czuje ruchów, a on mi kazał liczyć po 4 na godzinę i ciagle te słodycze jadłam żeby tylko to dziecko pobudzić [emoji19] a ja to tak średnio za słodyczami i muliło mnie to strasznie [emoji3061]
To też się strachu najadłas..tak jak tej czekolady [emoji23]Ja się kiedyś najadlam strachu, bo jak w 1 ciąży leżałam na patologii to przyszli mk zrobić ktg. Przez długa część córka miała tętno aż 180, A potem zaczęło spadać do normy. Okazało się, że to przez to, że przed ktg zjadłam sporo czekolady z orzechami. [emoji1787]
Super wieści [emoji846]masz jakies zdjęcie ? [emoji7]Ja już po wizycie, wszystko oki [emoji3059] maluch ma 2.71 cm, tętno 172 (lekarz mowil, że norma w tym tygodniu jest do 180). Wg om 9t2d, wg usg 9t4d, także chyba w sam raz[emoji16] oby dalej tez bylo dobrze [emoji173]
Noooo[emoji16][emoji16]z lodem wchodzi że hoho.
Ja chyba takie samo skojarzenie miałam [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85]Chyba mam braki [emoji848][emoji48]
Po 2-3 tygodniach ale najlepiej dopytaj lekarzaDziewczyny, a któraś z was zażywa euthyrox?
Ja miałam przed ciąża zawsze tsh w granicy max 1.8. Teraz wskoczyło na 4.13 - badania tydz temu w sobotę. We wtorek przepisano mi euthyrox. Jak myślicie kiedy zrobić kontrolę tsh?