U
użytkownik lu
Gość
Kurde to juz hardcoreAle wystarczy iść do psychiatry i wypisze ci że się panicznie boisz , moja koleżanka tak zeobiła i miała cc na żądanie
Ciekawe do kogo sie idzie, aby nie karmic piersia jak sutki popekane
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde to juz hardcoreAle wystarczy iść do psychiatry i wypisze ci że się panicznie boisz , moja koleżanka tak zeobiła i miała cc na żądanie
Zazdro, ja caly czas sie czulam jakbym miala zemdlec, potem zwymiotowac, na przemian zimno i gorąco...ja nawet z dziecka sie nie cieszyłamW szpitalu podczas CC mógł być mój mąż więc już w ogóle super to wspominam. Mam nawet zdjęcie, które zrobiła położna. Wystawie jak tylko będziemy miały grupę prywatną [emoji846]
Wole nie mieć porównania. Niech każdy rodzi jak chceNawet nikt nie zamierza, warto sie przekonać na wlasnej skórze, ale nie majac za soba sn, to i tak zero porównania.
Ja bym jeszcze ta cc przezyla kolejny raz jakby mmie wlasnie uspali, choc potem kolezanka mowila ze zanim doszla do siebie, to tez syna zobaczyła po 8h![]()
A ja nie mogłam przeżałować za kebsa 100 NOK ale za to jadę tam z jedną walizką a wracam z dwomaCiekawe jaki to koszt w Norwegii.. Ja tam prawie zawału dostalam jak pojechalismy na Trolltunge i w knajpie za 2 hamburgery frytki i napoje prawie 300plnteraz już nie przeliczam ale myślałam, że ten papier też zjem
Podziwiam.Mi jest tak ciężko uczyć się tego szwedzkiego. Tym bardziej, że w domu rozmawiamy po angielsku. To mi się podoba, że 90℅ludzi mówi po angielsku, starych, mlodych.Mówię I pisze.
Ale ang.nadal mam na wyższym poziomie.
Dla. Moich dzieci norweski to 1 język. Potem. Polski. Trzeci angielski.
Tak.pewnie stanie się też z kolejnym potomkiem.![]()
Dobrze , że już lepiej się czujesz [emoji846][emoji846] myślałam o Tobie i się zastanawialam czemu się nie odzywałaśDziekuje.. Miło.mi to czytać [emoji3590]
Prawda jest ze słabo ten covid przeszłam. Leżałam. I Kwiczalam.![]()
Ej, to trochę niemiłe. Są osoby, które panicznie boją się porodu siłami natury, sama z tym strachem walczę, nie wolno tego wyśmiewać, nie mierzmy innych swoją miarą...Kurde to juz hardcoreserio.
Ciekawe do kogo sie idzie, aby nie karmic piersia jak sutki popekane![]()
Tak dobrze, to u nas jeazcze nie maWole nie mieć porównania. Niech każdy rodzi jak chce![]()
Ja chyba nie chce wiedzieć.a co to są te krzyżowe? z waszych wypowiedzi wnioskuję, że nie każdy to ma?
Wyluzuj,jak sie na prawde boisz to inna sprawa, ale jest masa kobiet co w ten sposob kombinuja i to mam na mysli piszac, ze to hardcore.Ej, to trochę niemiłe. Są osoby, które panicznie boją się porodu siłami natury, sama z tym strachem walczę, nie wolno tego wyśmiewać, nie mierzmy innych swoją miarą...