AgnesSweden
Fanka BB :)
Mnie dziś obudziło ciagniecie. Kuwa mówię wam dziewczyny bede sie toczyć pod koniec. Nie wiem. Że 3kg mam na plusie a ja wcale nie wpieprzam. Fakt jak plamilam to mniej się ruszalam, ale na Boga.... Wkurza mnie to strasznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ja wpierdzielam za 4 też będę się toczyćMnie dziś obudziło ciagniecie. Kuwa mówię wam dziewczyny bede sie toczyć pod koniec. Nie wiem. Że 3kg mam na plusie a ja wcale nie wpieprzam. Fakt jak plamilam to mniej się ruszalam, ale na Boga.... Wkurza mnie to strasznie
Mniam a co to ❤Oto moje dziełoZobacz załącznik 1238199
Jak miałam zapalenie dziąseł to błagałam o wyrwanie ósemki i żałowałam, że nie zrobiłam tego wcześniej.to ja chyba jakaś sadystka jestem,bo mi się nawet podobało jak mi te 8ki dlutowali z kości![]()
Sernik nowojorski z frużeliną z malinMniam a co to ❤
Hej, termin mam na 28.09. To bedzie moje czwarte dziecko + 1 ciążę straciłam. Mam 39 latJa bym zaczekala na wizyte. Ja w ogole nie robie bety. W zadne j ciazy nie robilam. Mam zamiar zapisac sie do swietnego ginekologa a w ogole to nie wiem czy nie zapisac sie do dwoch zeby badania robic na nfz.
Troche sie boje bo mam juz 35 lat. Czy ktoras z Was jest w podobnym wieku?
Zaraz wygoglujeJak miałam zapalenie dziąseł to błagałam o wyrwanie ósemki i żałowałam, że nie zrobiłam tego wcześniej.
Sernik nowojorski z frużeliną z malin![]()
Mi z usg wychodzi 31.09Ja liczę, że sie wypakuje w sierpniu jeszcze. Faktycznie coś nerwowo się zrobiło tutaj ostatnio.