Robię z tego przepisu: Link do: Sernik nowojorski z polewą wiśniową (domową frużeliną)Zaraz wygoglujeuwielbiam serniki❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robię z tego przepisu: Link do: Sernik nowojorski z polewą wiśniową (domową frużeliną)Zaraz wygoglujeuwielbiam serniki❤
Nie wiem co to będzie. 100 na liczniku mnie przerażaHyhyhy mówię ci że żre na potęgę![]()
Mężowi mówie w żartach, że prędzej ja dobije setki, niż on do niej schudnie. Zobaczymy kto wygraNie wiem co to będzie. 100 na liczniku mnie przeraża
Lubię piec, a najbardziej coś nowego. Rzadko robię to samo kilka razy, chyba że to jakiś klasyk. Zapisuje ten sernik na liście do zrobienia. A jakich konkretnie herbatników użyłaś?Robię z tego przepisu: Link do: Sernik nowojorski z polewą wiśniową (domową frużeliną)
Nie wiem co to będzie. 100 na liczniku mnie przeraża
Jak opłacenie położnej? U nas polozna ma każdy za darmo...U mnie to był szpital prywatny z umową z NFZ (taki NZOZ). Anestezjolog jest osobny do CC i osobny do porodów SN. I w sumie to przeważyło przy wyborze szpitala
Ja polecam opłacenie położnej, dużo można potem załatwić![]()