E
Ewka34
Gość
Boszzzz dziewczyny.. Nażarłam się rano winogron.. Jakie ja mam gazy teraz śmierdzące 

fuuuujjjjj
mój mąż teraz albo zasnął albo go zaczadziłam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja za to odwrotnie. Wcześniej zajadałam około 1 kg na tydzień a teraz na samą myśl mnie odpychai bardzo nad tym ubolewam
Nam zgodnie się podoba dla chłopca Marcel, a dla dziewczynki Amelka albo Lilianamąż jeszcze próbował mnie namówić na Zuzię ale kategorycznie odmawiam
Mój brat ma na imię Marcel, to dorosły chłop już, mama opowiadała, że wszyscy pukali się w czoło jak to będzie pasowało do dorosłego człowieka, a pasuje idealnie i zawsze wszyscy wiedzą o kogo chodzi![]()
Ale po co ja w drugim miesiącu ciąży mam zastanawiać się nad cesarka? Przecież jak bedzie wszystko okej to będę sie starała urodzin normalnie a nie cc. Nie będę się kilka miesięcy nad tym zastanowiaca ćwiczyć i tak mam zamiar bo jednak zawsze to mniejszy flak przy jakieś kolwiek aktywności
![]()
No właśnie tez po winogronach mam takie gazy, ciekawe toBoszzzz dziewczyny.. Nażarłam się rano winogron.. Jakie ja mam gazy teraz śmierdzącefuuuujjjjj
mój mąż teraz albo zasnął albo go zaczadziłam
![]()
Ja nic o zastanawianiu się nie pisałam, tylko o zapoznaniu.
Jeśli planujesz SN - to już warto wiedzieć jak ćwiczyć i jak masować i cożeby uchronić się przed pęknięciem/nacięciem krocza. Im wcześniej się zacznie tym lepiej.
Kurcze, u mniesie nie da planowac, jak nie ma wskazan do cc, to nie ma ccJa nic o zastanawianiu się nie pisałam, tylko o zapoznaniu.
Jeśli planujesz SN - to już warto wiedzieć jak ćwiczyć i jak masować i cożeby uchronić się przed pęknięciem/nacięciem krocza. Im wcześniej się zacznie tym lepiej.
Ja to samoJa około 37-37.2