E
Ewka34
Gość
Obserwuj to.. Myślę że to nie od lutki tylko macica ci coś wypchnela.Właśnie aplikuje palcem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obserwuj to.. Myślę że to nie od lutki tylko macica ci coś wypchnela.Właśnie aplikuje palcem
a z takiego wątku prywatnego nie można uciec? bo nie bardzo rozumiem czemu mamy z tym czekać. Ja bym wolała już mieć wątek prywatny a jak się komuś coś zmieni to przecież chyba można się z tego wypisać? Dziwne jak dla mnie podejścieTak. Tyle ze zalozycielka kazala jeszcze sie wstrzymac bo to wiadomo w sumie poczatek ciazy i duzo moze sie zmienic(oby nie). Wiec czekam..ale mysle ze juz na koniec miesiaca na pewno powstanie prywatny watek [emoji3].
Paulinko, może wrzuć wtedy przed otwarciem prywatnego listę samych nicków, żebyśmy wiedziały, że żadna chętna się nie zawieruszyłaTak. Tyle ze zalozycielka kazala jeszcze sie wstrzymac bo to wiadomo w sumie poczatek ciazy i duzo moze sie zmienic(oby nie). Wiec czekam..ale mysle ze juz na koniec miesiaca na pewno powstanie prywatny watek [emoji3].
a z takiego wątku prywatnego nie można uciec? bo nie bardzo rozumiem czemu mamy z tym czekać. Ja bym wolała już mieć wątek prywatny a jak się komuś coś zmieni to przecież chyba można się z tego wypisać? Dziwne jak dla mnie podejście [emoji848] Oczywiście wiem, że to nie od Ciebie zależy tylko tak ogólnie dziwna jakaś polityka na tym forum.
Tak to jest przecież to samo co u kosmetyczki, ja chodzę do kogoś bo moje zdolności manualne pozostawiają wiele do życzenia, ale jakbym umiała to też sama bym robiłaA czy brwi henna mogę sobie zrobić w domu?? Często sama sobie robiłam brwi ale teraz się zastanawiam![]()
aaa chyba że to tak funkcjonujeChyba jeżeli się wybiera szkole rodzenia w szpitalu gdzie się rodzi to opłata jest jakaś symbolicznaja chętnie bym skorzystała chociaż w dzisiejszych czasach to tak na dwa razy i sporo szkół odbywa się w formie online
to prawda ja też zauważyłam, że sporo osób z początku wątku przestało się udzielać. Jeśli to rzeczywiście takie uciążliwe dla administratorki to teraz już rozumiem czemu zwleka z założeniem tego wątku.Bo żeby kogoś usunąć z wątku prywatnego trzeba pisać za każdym razem do głównej administratorki, więc to dla niej sporo pracy.
Na poprzednim forum wątek prywatny miałyśmy chyba dopiero po połówkowych, połowa dziewczyn z początku odpadła (nie z powodu jakiś przykrych historii tylko po prostu przestały się udzielać). I tu pewnie tez tak będzie, zreszta już części osób z początku tego wątku nie widzę.
Młoda kąpie się z tatą a ja leżę po kąpieliJak tam walentynkowy wieczór dziewczyny? Mój małżonek właśnie zawzięcie układa puzzle, a ja leże i powoli nie mieszcze się w dresy po kolacji. W zanadrzu jeszcze jedna zupka chińska do opędzlowania.![]()