reklama

wrześniowe mamy 2021

witam z rana...ja wlasnie zjadłam kanapeczki,teraz wciągam jabłko😋 dzisiaj mam wizyte na 17:00 😬 wczoraj mowie do mojego,że jestem ciekawa czy wszystko dobrze u okruszka...a ten jak na mnie wsiadł,że go wkurzam bo gadam głupoty i sobie coś wkręcam.Normalnie strach się odezwać🙈😱

reklama
To jest dobre pytanie - p.ginekolog mówiła że to coś z jelitami jak jej pokazałam obszar. Ból w rodzaju - ssą jakbym że 3 dni nie jadła, jednocześnie taki ból jakbym się przejadła (jem raczej normalnie, mniej ale często). Wczoraj na noc wzięłam probiotyk i może on coś zdziałał - jak nie pomoże po 3 dniach to mam się zgłaszać do internisty.
Miałam coś z tymi jelitami od dziecka (stanęło na opcji ten typ tak ma), ale to moim zdaniem inny ból, ale skoro jest lepiej to tylko modlić się by w ta stronę szło bo naprawdę miałam dosyć wszystkiego przez to...
Tez mam jakiś problem, jem mało i często i dosyć lekkie potrawy a i tak nad ranem budzę się z bólem brzucha. Czuje takie przelewanie, ucisk i po wypróżnieniu przechodzi. Jednak mam cały czas wzdęcia a brzuch wieczorem jak w piątym miesiącu 🙊

Dzień dobry Wszystkim ;) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja dziś trochę lepiej, nie lubię takiego stanu niby zdrowa ale jednak mocno niewyraźna, na wszelki wypadek nie poszłam do pracy, wyleże, wygrzeje się i może przejdzie

Tez mam jakiś problem, jem mało i często i dosyć lekkie potrawy a i tak nad ranem budzę się z bólem brzucha. Czuje takie przelewanie, ucisk i po wypróżnieniu przechodzi. Jednak mam cały czas wzdęcia a brzuch wieczorem jak w piątym miesiącu 🙊
Ja mam wzdęcia przez luteinę, pewnie jako skutek uboczny, na początku ciężko było ale już się przyzwyczaiłam. Mi (przynajmniej na razie tak to wygląda) jakby ten probiotyk pomógł - ale to takie duże, że o rany! 3 tabletki poszły, bo mój organizm nie toleruje dużych tabletek.

Jeszcze się tak po cichutku cieszę, bo mdłości zniknęły... Tzn czasem coś cmi, ale to niebo a ziemia...

Oby przeszło nam, może ten magiczny 12 tydzień coś zmieni 🤭

To faktycznie dziwne. Może ma dużo swoich pacjentek i dlatego nie chce przyjmować z zewnątrz 🤔
Albo ma za mało i myśli, że nagle się do niego przeniosę. Czytałam o nim opinie, że gość bardzo nastawiony na częste wizyty.
Z testem za dużego wyboru nie mam, bo u nas tylko tam można zrobić, ale jak będzie trzeba, to i 50km dalej pojadę, żeby się przed nim nie płaszczyć 😂

reklama
Hej dziewczyny, ja dzis ciut lepiej się czuję, tym samym zrobiłam sobie male domowe SPA, siedze właśnie z maską i olejem rzepakowym na włosach, peeling na twarz, brzuszek i pupe z oleju, cukru i miodu 🥰 polecam bardzo, skóra jak pupcia u niemowlaczka.
Musze jeszcze odwiedzic rosska i znalezc cos do smarowania ciała 🤔

Po za tym odmrazam piersi z kurczaka i juz mnie na sam widok nosi 🤢 no ale reszta musi coś jeść, sama nie wiem co z nich zrobie, ale moze pieczone piersi w warzywach? Pomyślę.

Młoda dzis lekko marudna, więc zapowiada się piekny dzień! 😒 puzzle nie, sniadanie nie, bawic sie nie....eh...

Aha śniło mi się, ze urodzilam coreczke Lilke 😳 najlepsze, ze jako noworodek juz mówiła 😆
Kocham sny w ciąży.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry