ZielonaMamma
Fanka BB :)
Zazdroszczę, że możesz jeść...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zazdroszczę, że możesz jeść...
Ja już przed ciążą miałam problemy ale jak się załatwię raz na tydzień to jest max. A od kilku dni wyjątkowo co drugi dzień jestem w stanie się wypróżnić. Dodatkowo mam żylaki odbytu i często pękająJa właśnie tez biorę dupka i mam problem z zaparciami. Z tego, co wyczytałam to ciężko jest z uwagi na progesteron, który bardzo spowalnia prace jelit. Dziewczyny ja jak skorzystam z toalety 2/3 w tygodniu to jest sukces... jestem załamana, bo co prawda mnie to nie boli, ale na pewno nie jest to zdrowe :/
Ale to apetycznie wygląda.. Co to takiego?
o mamusiuuuu czy to jest kaszka manna? :O jak ja bym to zjadła
Ja wprost przeciwnie... Nie zaparcia a bardziej rozwolnienie i też mam już dość... I tak źle i tak nie dobrzeJa właśnie tez biorę dupka i mam problem z zaparciami. Z tego, co wyczytałam to ciężko jest z uwagi na progesteron, który bardzo spowalnia prace jelit. Dziewczyny ja jak skorzystam z toalety 2/3 w tygodniu to jest sukces... jestem załamana, bo co prawda mnie to nie boli, ale na pewno nie jest to zdrowe :/
ja planuje do 5 miesiąca gdzieś,mam prace siedząca przy kompie także się nie mecze zbytnioDziewczyny, a z ciekawości do którego miesiąca ciąży planujecie pracować? (i jaka praca - cięzka, przy biurku (kompie)?
Coś mówili w RMF FM , że padły serwery.Logowala sie któraś z Was na e pit? No za cholerę nie moge. Nie wiem czy to wina przeciążenia czy tego że loguje sie z zagranicy. Szlag mnie zaraz trafi
Wszyscy rzucili się jak na promocję pewnie, tak samo było z 500 plus, jak wesz) o dla wszystkich dzieci. Od 1 lipca można bylo wnioski skladac, a mi się ta sztuka udała 3 lipca, bo tak się strony wieszały okropnie. Na tego epita ja sobie na spokojnie wejdę za dwa dni, to już bedzie mniejsze przeciążenie :-)Logowala sie któraś z Was na e pit? No za cholerę nie moge. Nie wiem czy to wina przeciążenia czy tego że loguje sie z zagranicy. Szlag mnie zaraz trafi
Taaaako mamusiuuuu czy to jest kaszka manna? :O jak ja bym to zjadła![]()