reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, a z ciekawości do którego miesiąca ciąży planujecie pracować? (i jaka praca - cięzka, przy biurku (kompie)?
Witaj, ja jestem na l4 od skończonego 7 tygodnia ciąży. Swoją pierwszą ciąże poroniłam, dlatego teraz bardzo uważam. Już od początku pojawił się u mnie krwiak oraz torbiel. Dzięki odpoczynkowi krwiak jest już wchłania. Mam pracę typowo biurowa, 8 godzin przy komputerze. W związku z tym, że w pracy znają moja przykrą historie związana ze stratą ciąży koleżanki same powiedziały mi że mam iść na L4 i na nic nie patrzeć.

Mam wyniki glukozy , niby w normie ale czeka mnie krzywa cukrowa czy nie ???

Załączniki

• 3D357C27-63FF-4381-8F07-FE70FA71D685.jpeg
    3D357C27-63FF-4381-8F07-FE70FA71D685.jpeg
    56 KB · Wyświetleń: 129
Hej. Mam pytanie do dziewczyn w 9/10 tyg. Tez macie uczucie bóli okresowych? Ja tak mam, że jak coś porobie to zaraz tak dziwnie "rwie" mnie brzuch... Muszę brać nospe. Czasem jak śpię to aż się przebudze to aż obudzi mnie takie nagle uczucie ciągnięcia? ZWARIUJE!

Hej. Mam pytanie do dziewczyn w 9/10 tyg. Tez macie uczucie bóli okresowych? Ja tak mam, że jak coś porobie to zaraz tak dziwnie "rwie" mnie brzuch... Muszę brać nospe. Czasem jak śpię to aż się przebudze to aż obudzi mnie takie nagle uczucie ciągnięcia? ZWARIUJE!
Miewam jeszcze , dziś np z rana dość długo nudziło tak jak na okres . Ale to lekki ból noszy nie biorę , łykam magnez.

reklama
Nie mam nic takiego, czasem mnie pociagnie jak raptownie wstane 🤔

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry