reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja miałam cukier 84 co przy mojej kilkunastokilogramowej nadwadze i tak jest ok, aczkolwiek parenascie kilogramów temu cukier miałam zawsze niski czasem poniżej 70, także kolejny dowód na to, że nadwagą nie jest niczym zdrowym i procentuje z każdym miesiącem ;(

Ja się boję na wagę wejść. Zawsze miałam takie jazdy na punkcie wagi[emoji85]
Okrutnie się boję że dojście doformy po ciąży zajmie mi potwornie dużo czasu [emoji22]
Przed ciążą ważyłam się codziennie rano i wieczorem [emoji85] a teraz ran na kilka dni, i to tylko rano i bez ubrania żeby wyszla mi realna waga [emoji85] ostatnio weszlam na wagę wieczorem wyjątkowo, z mokrymi wlosami owienietymi recznikiem. I sie dziwilam co tak dużo, zeszlam z wagi zalamana ze 3 kilo mi pryzbylo w ciagu kilku dni, a potem sciagam recznik z glowy, rozczesuję, patrze na recznik i mega facepalma zrobilam [emoji23][emoji1787] ciążowe zaćmienie umysłu mnie złapało jak widać [emoji23]

Ja po prenatalnych zapisuję się na zajęcia dla ciężarnych w jednym klubie znalazłam jakiś kurs trzy razy w tygodniu, także zawsze to inaczej się ubrać gdzieś jechać niż tkwić w domu :D a akurat idzie wiosna także słonko sprzyja motywacji 😁

Przed ciążą ważyłam się codziennie rano i wieczorem [emoji85] a teraz ran na kilka dni, i to tylko rano i bez ubrania żeby wyszla mi realna waga [emoji85] ostatnio weszlam na wagę wieczorem wyjątkowo, z mokrymi wlosami owienietymi recznikiem. I sie dziwilam co tak dużo, zeszlam z wagi zalamana ze 3 kilo mi pryzbylo w ciagu kilku dni, a potem sciagam recznik z glowy, rozczesuję, patrze na recznik i mega facepalma zrobilam [emoji23][emoji1787] ciążowe zaćmienie umysłu mnie złapało jak widać [emoji23]
Mnie zważa w pt na wizycie na pewno. Chyba pójdę na czczo po porannej dwójce 🙈🤣

Dziewczyny ja liczę że karmienie, opieka nad dziedziusiem plus codzienne spacery pozwolą zrzucić ciążowe kilogramy :-) Na pocieszenie w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg 🤭 po pół roku byłam już na minusie kilka kg, a nie robiłam nic specjalnego... Jadłam bardzo dużo, bo byłam ciągle głodna🤦 ale dużo spacerowałam z wózkiem, gdzieś ok 1,5-2 godziny dziennie szybkim tempem :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry