Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja tak samo prócz serkow bo nie lubiMojemu też została, ma 4 lata a żywi się głównie mlekiem, serkami i jogurtami![]()
Odezwij sie proszę bo każda z nas na Ciebie czeka ❤Siedzę przed gabinetem i nie wiem co mam myśleć.....
Ja też przystawialam i wiedziały jak ciągnąćMoje prxystawialam i od razu zaskoczyły, obok mnie była kobieta której mały nie chciał pić i miała cały czas pomoc
ja idę w przyszły wtorek, to będzie 13+1Czy tylko ja idę na badania prenatalne w 13. tygodniu??(dokładnie to w 13+4)
Ja też przyszły wtorek.. Odliczamja idę w przyszły wtorek, to będzie 13+1![]()
ja też mam prenatalne 13+4ja idę w przyszły wtorek, to będzie 13+1![]()
Ja dlatrgo z neta to taich rzecyz juz nie czytam , bo sam stres to powoduje tylko :-)Dzięki. Czytając to co piszą w necie to człowiekowi aż się odechciewa...![]()
Ej, ale ja w sumie tez. Wiekszosc dnia przespałam, kedynie przerwy na sniadanie, obiad i wyjscia z psem. Wlasnie po kolejnej drzemce sie obudzilam.Ja się dzisiaj czuję jak noworodek, na przemian spać, jeść i siku [emoji23] chyba to spożywanie żurawiny gna mnie co chwilę do WC. Ma ona działanie oczyszczające drogi moczowe ale nikt nie mówił, że się po tym biega co chwilę [emoji23] Ogólnie to ja dzisiaj też mam kiepski dzień chyba coś faktycznie wisi w powietrzu.