reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Jest kawał bobika[emoji176][emoji176]Kiedy prenatalne?
No właśnie najśmieszniejsze jest to że dopiero jutro od razu będę dzwonić i się zapisywać na najszybszy termin, myślałam że dzisiaj będę miała, ale mój cudowny doktor mnie poinformował ostatnim razem że następna wizyta to prenatalne będą po czym mnie zapisał, ale zapomniał dodać że on nie robi tylko muszę sama sobie poszukać i się umówić ... -.-
A ja pierdoła też nie wiedziałam jak to wszystko wygląda to dzisiaj zadowolona szłam z myślą że idę na prenatalne [emoji23][emoji23]
Ale mam nadzieję że znajdzie się jakiś bliski wolny termin przynajmniej mój doktorek był pewny że są miejsca, zobaczymy xd

Dzień dobry, ja dziś wieczorem mam wizytę,ciekawe jaki termin wpisze mi w książeczkę, słuchajcie ja spodziewałam się że w moim wieku ciąża to takie obciążenie dla organizmu że nie będę mogła normalnie funkcjonować, będę słabsza niż wcześniej, będzie mnie bolał brzuch, kręgosłup,biodra a tu niespodzianka 😃 nie licząc jednodniowych incydentów czuje się świetnie, gdyby nie brak okresu i piersi to nie wiedziałabyn że jestem w ciąży 😃 waga 2 kg na minusie morfologia jakby dziecka,
Miłego dnia dziewczyny 😃

Dzień dobry, ja dziś wieczorem mam wizytę,ciekawe jaki termin wpisze mi w książeczkę, słuchajcie ja spodziewałam się że w moim wieku ciąża to takie obciążenie dla organizmu że nie będę mogła normalnie funkcjonować, będę słabsza niż wcześniej, będzie mnie bolał brzuch, kręgosłup,biodra a tu niespodzianka 😃 nie licząc jednodniowych incydentów czuje się świetnie, gdyby nie brak okresu i piersi to nie wiedziałabyn że jestem w ciąży 😃 waga 2 kg na minusie morfologia jakby dziecka,
Miłego dnia dziewczyny 😃
Poczekaj aż podrośnie to i kręgosłup będziesz czuć i biodra 😂😂😂😂

Ja dzisiaj po 5 dniach zatwardzenia mam rozwolnienie... z jednej skrajności w druga... na czczo wypiłam ciepła wodę z cytryna, a później Shake owocowy - chyba przez mleko mnie pogoniło 😥😥
Niech to się w końcu jakoś ustabilizuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry