Mango94
Fanka BB :)
Chyba dopiero wtedy będziemy na pewno spokojne, ze dzidzia tam jest i ma się dobrzeHejdziś wizyta.. Mam lekki stresik jak zwykle, chyba będę spokojna gdy zacznę czuć ruchy
![]()
Tylko spokój może nas uratować
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba dopiero wtedy będziemy na pewno spokojne, ze dzidzia tam jest i ma się dobrzeHejdziś wizyta.. Mam lekki stresik jak zwykle, chyba będę spokojna gdy zacznę czuć ruchy
![]()
A który to tydzień?Ja też wieczorem mam wizytę. Stresuje sie czy wszystko jest w porządku. W poprzedniej ciąży właśnie na drugiej wizycie dowiedziałam się, że jednak puste jajo... Ostatnio co prawda słyszałam serduszko, ale obawy i stres jest nadal.
9tcA który to tydzień?
Ja w tej ciąży to nie mogę spać... 3:40 max 4:00 i już wyspana. A potem muszę się położyć popołudniu na chwilę bo nie daje rady. Niestety nawet jak pójdę późno spać to pobudka i tak o tej samej porze.My wstaliśmy dzisiaj z synem o 4:20 [emoji3061] gość sobie zażyczył budyń na śniadanie...
Ja w tej ciąży to nie mogę spać... 3:40 max 4:00 i już wyspana. A potem muszę się położyć popołudniu na chwilę bo nie daje rady. Niestety nawet jak pójdę późno spać to pobudka i tak o tej samej porze.
tez dzisiaj jadę powiedzieć kierowniczceja dziś mam rozmowę w pracy, więc szefowa i team się dowiedzą, ze będą musieli wkrótce szukać zastępstwau mnie mdłości tez już przeszły, dziś 10+6. W czwartek badania prenatalne z krwi. Dobrego dnia
![]()