helloitsmeanna
Fanka BB :)
Dokładnie być może masz na mało progesteronu, lekarz kategorycznie zabronił odstawiać mi duphaston mimo ze nie ma już plamień, będę go brać jeszcze bardzo długo
Mi tez przepisał dupka na zapas i mam brać do 13 tyg minimum
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie być może masz na mało progesteronu, lekarz kategorycznie zabronił odstawiać mi duphaston mimo ze nie ma już plamień, będę go brać jeszcze bardzo długo
Kochane ale mam luteinę 2 razy na dzieńDokładnie być może masz na mało progesteronu, lekarz kategorycznie zabronił odstawiać mi duphaston mimo ze nie ma już plamień, będę go brać jeszcze bardzo długo
To nie wiem, mi lekarz nie przepisał luteiny ze względu właśnie na plamienia - powiedział ze będzie się w pochwie „paprać”... ale wiesz co lekarz to inne metody musisz zaufać swojemu.Kochane ale mam luteinę 2 razy na dzień
Jak będzie się tera rozliczał u księgowej to zapyta .... ale może lepiej nie krakać na przód.Wydaje mi się że tak jeśli mąż pracuje tu przynajmniej 5 lat na nnorweksim kontrakcie i opłaca składki.
Jelsi nie podejmiesz pracy tzn wg mnie możesz być zatrudniona ale jesteś na bezpłatnym a dziecko skknczy rok to przez rok to drugiego życia przysługuje Ci te 6 czy 7000nok na miesiąc.
Chyba za wcześnie jeszcze ale zawsze mąż może się wybrać do nav i zasięgnąć informacji![]()
Jak będzie się tera rozliczał u księgowej to zapyta .... ale może lepiej nie krakać na przód.
DziękiNiech się dopyta czy czasami warunkiem nie jest pobyt dziecka w aNorwegii. Widziałam że wspólny adres jest warunkiem więc to zależy od kontraktu twojego męża.
Dopóki nie pojawiają się skurcze i żywa krew, myślę, że możesz być spokojna. Pewnie wszystko się oczyszcza po ostatnim plamieniu.Wiecie co dziewczyny ja niewiem od czego to moje plamienie jest cały czas brudzę wkładkę nie jest to obfite. Rozwodnione tak bym to nazwała brudne lekko. Jak to widzę to się denerwuje no nie potrafię inaczej nie może być dobrze brzuch pobolewa w poniedizlake na sorze było dobrze przecież niewiem nie chce panikować wizytę mam w piątek. Doradźcie mi ja nie mam sił a nie chce wam wkładki wstawiać bo wstyd