Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mieszkam na 4. piętrze i to w kamienicy, więc wysokie schody. Wózek będzie w aucie mieszkał :-)Ja szukam ultra lekkiego nie mam gdzie go zostawić na klatce a 4 piętropolecacie coś? Z racji zimowych spacerów też
![]()
W którym tygodniu będziesz 1.03? Ja wiem, że ciężko wytrzymać, ale to już niedługoDziewczyny, trochę się niepokoje - nie wiem czy tak powinno być. Miałam wizytę 1 lutego i następna 1 marca. Dzwoniłam do innej ginekolog i chciałam szybciej usg ale powiedziała ze „przecież usg nie robi się codziennie”. Jeszcze 2 tyg nie wytrzymam... nie krwawię, mam objawy typowo ciążowe ale jakoś tak wiecie.. niepewność się wkradachyba muszę poczekac ...
Który jestes tydzień? Zaczynam się zastanawiać czy ze mną wszystko ok, jestem w 8 +3 i brzuch mam tylko pod koniec dnia ale to przed wzdęcia. Ważyłam 59, ważę 60 i nic się póki co nie zmieniaJa już wyciągnęłam spodnie ciążowe na początku tygodnia, bo wszystkie normalne mnie cisnely, a przecież nic nie przytyłam.![]()
HejOj, ciężko czasem nadrobić wszystkie posty
Zastanawiam się właśnie, czy któraś z Was jest może z Krakowa? Gdzie prowadzicie ciąże i czy macie już jakieś plany co do wyboru szpitala? Ostatnio koleżanka mnie zapytała o to, a ja kompletnie jeszcze się nad tym nie zastanawiałamMoże któraś z Was już tu rodziła i ma jakieś doświadczenia?