Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam jakieś przeczucie na dziewuszkę, a zawsze chciałam mieć jedno i drugie. Zresztą najwqżniejsze, żeby dziecko urodziło się zdrowe, imiona mmay wybrane dla obu płci :-) Zobaczymy, czy moje przeczucie się sprawdzi.Jest narazie obstawa na 6 chłopców i 2 dziewoje
A jeśli można wiedzieć dlaczego miałaś biopsje kosmówki?Ja obstawiam dziewczynę. W poprzedniej ciąży tez miałam to przeczucie i na pierwszych (i niestety ostatnich) prenatalnych się sprawdziło. Biopsja kosmówki potwierdziła.
Szczerze mówiąc płeć obojętna-byle zdrowe, ale to przeczucie na dziewczynę jest bardzo silne.
Ale mówił coś co to może znaczyć ? Jakie konsekwencje ?
Który tydzień jesteś?
Kochana nie przejmuj sie to jeszcze nic nie musi oznaczać. Wyczytałam że dzidziuś mógł mieć pełny pęcherz, że się nie wysiusiał i przez to być może być wyszedł powiększony.Nic właśnie mi ta babka nie powiedziała... Stwierdziła, że jest za duży i ona jedyne co to może mnie skierować do Instytutu Matki i Dziecka...
Według OM 11w5d.
Byle było zdroweA macie jakieś przeczucia co do płci? Albo może inaczej, chlopak czy dziewczynka?jakie pragnienia?
Pytanie na luzie, bo wiadomo, ze aby bylo zdrowe, ale zapewne kazda z nas gdzies tam w glebi marzy sobie....
Ja w porzedniej ciazy baaardzo chcialam córeczke, spełniło sie juz na pierwszych prenatalnych
Teraz mamy 2 chłopakówi dwie dziewczyny, bylo mi zupełnie obojetne, ale od jakiegos czasu chyba bardziej synuś chodzi mi po głowie![]()
A bierzesz może acard? Ja miałam bóle brzucha po acardzie i musiałam odstawić.Po tym probiotyku jeden dzień było lżej, ale dziś znów dramat, więc jutro wlatuje internista zgodnie z zaleceniem ginekologa 'bo to nie jest normalne'. Mam dosyć tego bólu dziewczyny, eh...
Jednak widziałam, że chyba któraś było po tygodniowym pobycie w szpitalu, już sama nie wiem co robić - codziennie zdarza się płacz z bezsilności. Leżę i boli... Caaaaly dzień...
Orkiszowa pełnoziarnistaA z jaką mąką robisz naleśniki? Bo po erytrytolu podejrzewam, że masz problemy z cukrem![]()