Paulina97
Fanka BB :)
Nie stresuj sie moze to jakies ,,resztki" z poprzedniego oktesu co sie nie wydostaly. Dzidzia robi sobie wygodne miejsce [emoji5]A ja znów plamie na brązowo [emoji45]a już się cieszyłam, że przeszlo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie stresuj sie moze to jakies ,,resztki" z poprzedniego oktesu co sie nie wydostaly. Dzidzia robi sobie wygodne miejsce [emoji5]A ja znów plamie na brązowo [emoji45]a już się cieszyłam, że przeszlo
Dokladnie,nie stresuj sie ,moze maluch sie doooobrze zadomowił i razem ze śluzem ci spływaA ja znów plamie na brązowo [emoji45]a już się cieszyłam, że przeszlo
Dokładnie-to taka krew ze śluzem [emoji848]Może faktycznie masz rację. Dzięki za dobre słowo [emoji846]Dokladnie,nie stresuj sie ,moze maluch sie doooobrze zadomowił i razem ze śluzem ci spływaa brązowa to stara krew
![]()
Ja dzisiaj przeszlam pol miasta tyle km narobilam ze tylko marze kiedy moj syn Artur spac pojdzie i odpoczne.[emoji28]
Ja tak miałam w piątek i sobotęDokładnie-to taka krew ze śluzem [emoji848]Może faktycznie masz rację. Dzięki za dobre słowo [emoji846]
Osiwieje chyba w tej ciąży ..
Wiem co czujesz... U mnie dokładnie ta sama historia...A ja znów plamie na brązowo [emoji45]a już się cieszyłam, że przeszlo
Mój syn już śpi całe szczęście więc teraz czas na odpoczynek [emoji846]taka chwila wytchnienia [emoji1]Oby Twój synek też szybko zasnął [emoji16]Ja dzisiaj przeszlam pol miasta tyle km narobilam ze tylko marze kiedy moj syn Artur spac pojdzie i odpoczne.[emoji28]
Moja córa jeszcze nieMój syn już śpi całe szczęście więc teraz czas na odpoczynek [emoji846]taka chwila wytchnienia [emoji1]Oby Twój synek też szybko zasnął [emoji16]
Pociesza mnie fakt, że ta beta ładnie przyrasta ale mimo tego mam obawy .Wiem co czujesz... U mnie dokładnie ta sama historia...![]()