maghegg
Fanka BB :)
Ewa ja też nie miałam wystającego pępka ani w jednej ani w drugiej ciąży. Ani żadnej linea negraHyhy nie wiem czemu chce wystający pępekmasz rację liczy sie to aby wszystko było super i w trakcie i po ciąży ❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewa ja też nie miałam wystającego pępka ani w jednej ani w drugiej ciąży. Ani żadnej linea negraHyhy nie wiem czemu chce wystający pępekmasz rację liczy sie to aby wszystko było super i w trakcie i po ciąży ❤
Jak wywale swój w pełnym rozluźnieniu to rozmiarowo podobny. U mnie chyba częściowo to jednak wzdecia i słabe mięsnie po poprzednich ciążach, bo dzidzia jeszcze mała, macica też nie taka wielka jeszcze, no i jem sporo, ale bez przesady żeby aż tak.A to moj bebeksorry że w gatkach
żeby nie było to go ciut wciągnęłam tzn tyle ile mogłam
ileZobacz załącznik 1239155
Jezu ja nie chce tego Linda negra bo dlaEwa ja też nie miałam wystającego pępka ani w jednej ani w drugiej ciąży. Ani żadnej linea negra![]()
Ja tego nie ogarniam na razieDziewczyny ale jak się dostaje skierowanie od lekarza prywatnego n a konsultacje i cie kwalifikuje to się chyba nie płaci bo już zgłupiałam
Dziękuję [emoji3531] masz rację- dzieci takich zachowań nie biorą znikąd dlatego obiecałam sobie, że wychowam syna tak aby nikt nigdy przez niego nie płakał [emoji846]Dzieciory w szkole to uje.. Ale powiem Wam, że takie coś to się chyba z domu wynosi. No takie perfidne gnidy są czasem jak poslucham co ta moja bratanica opowiada . A Ty kochana olej blizny, trzeba siebie lubić, wtedy nikt nie będzie w stanie nas zdeptać.
Ktoś ma prenatalne później niż ja? 16 marca mam :-)
A u Ciebie jak się skończyło?proszędodam jeszcze, że nie zawsze oznacza najgorsze. Czasami wystarczy infekcja u mamy, czasami po prostu sobie jest i nie wiadomo dlaczego. Jednak mimo wszystko jest to wskazanie do dalszej diagnostyki
.
potwierdzone t21 i bardzo duże prawdopodobieństwo głębokiego upośledzenia.A u Ciebie jak się skończyło?