Promyczek91
Fanka BB :)
Też oglądałam aż się łezka w oku zakręciłaOhhh jej właśnie oglądam program o fundacji „ tęczowy kocyk” która szyje malutkie rożki dla dzieci poronionych .... mam nadzieje że to nie jakiś znak że mi się takie włączyło![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też oglądałam aż się łezka w oku zakręciłaOhhh jej właśnie oglądam program o fundacji „ tęczowy kocyk” która szyje malutkie rożki dla dzieci poronionych .... mam nadzieje że to nie jakiś znak że mi się takie włączyło![]()
Jakie Wy wszystkie jesteście HalinkiApropo brzuchow...to byl moj w 7 mies! A teraz mam taki w 10 tyg hahahaha
Zobacz załącznik 1239189
ciężko okrutnie, nie życzę nikomu, a mieszkankom Polski współczuje podwójnie.. Ja już zamknęłam ten rozdział życia, jednak w sercu będzie zawsze. Mam nadzieje, że teraz będzie już dobrzeNo to współczuję Tobie tego przez co przeszłaś![]()
Obstawiam, że jeszcze samolocik :-)Dziewczyny jutro mam zwykła wizytę 9+2 bedzie, czy juz da rade usg przez brzucho czy nadal na samolocie? [emoji23] jak u Was?
Normalne skoro miałaś młodłości. Nadrobisz później.A co do brzucha to ja marnieje w oczach a nie tyjetesciowa już dziś mi wypomniała sińce pod oczami
I tego się najbardziej boję. Już lepiej wynik fałszywie dodatni i potem zdementowanie tego przez amnio, niż w drugą stronę- wynik dobry, a niewykryte wady.26, w rodzinie zero wad zarówno u mnie jak i u męża. Pappa pokazała ryzyko 1 na ponad tysiąc. Po prostu przypadek losowy
Twój mały niuniek się rozpychaBosze... Od tamtego wtorku jem węglowodany... Umrę.. Albo mi żołądek rozerwie albo doopeoj jutra szlaban na węgle. Jednak potwierdza się to, że zdycham po nich. Btw.. Dziwnie mnie ciągnie w środku, aż mnie zginęło trochę jak się do łóżka położyłam. Jakby się coś naciagalo I za krótkie było. Nie umiem tego bardziej zobrazowac
Ja dokładnie w tym tygodniu miałam dopochwowo, a jeden dzień później na mierzeniu plodu na prenatalne u innego ginekologa juz przez brzuch i wszystko było ladnie widać, wiec to zależy od ginaDziewczyny jutro mam zwykła wizytę 9+2 bedzie, czy juz da rade usg przez brzucho czy nadal na samolocie?jak u Was?
Ale figuraApropo brzuchow...to byl moj w 7 mies! A teraz mam taki w 10 tyg hahahaha
Zobacz załącznik 1239189