Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba bez sensu są dwie wizyty jednego dnia. Ja bym poszła na prenatalne a tydzień lub dwa później z wynikami z prenatalnych poszlabym na wizytę do własnego ginekologa.Dziewczyny, a ja mam taką zagwozdkę: 24.02 mam usg prenatalne u innego ginekologa po południu i w ten sam dzień rano mam swojego ginekolog, bo tak zaleciła wizytę (4 tyg od ostatniej). Czy myślicie, ze 2 wizyty w ten sam dzień to dobry pomysł? Czy lepiej moja ginekolog przenieść na późniejszy termin już po usg?![]()
Jak matka + a ojciec - to nie ma konfliktuA powiedzcie mi jeszcze... bo jak matka ma rh - a tata rh + to wiem ze moze być problem. A co jeśli matka ma rh + a tata rh - to jest to samo czy juz coś innego? Bo ja mam właśnie raczej plus a mój minus.
Tak dokładniejak ten czas szybko zleciał,przed chwila miałyśmy pierwsze wizyty a teraz już się szykujemy do prenatalnych![]()
Też trzymam kciuki za boboO super, będzie jedna dobra historia![]()
DziękujęPowodzenia!❤
Jak matka ma +to jest OK nie ważne że ojciec ujemnyA powiedzcie mi jeszcze... bo jak matka ma rh - a tata rh + to wiem ze moze być problem. A co jeśli matka ma rh + a tata rh - to jest to samo czy juz coś innego? Bo ja mam właśnie raczej plus a mój minus.
To samo miałam tydzień temu teraz mam 11+5, straciłam siły do tych mdłości. Jednak nie wymiotowałam ani razu w ciąży, a od 2 dni znowu jest idealnie i bez mdłości większych. Może brać witaminę na czczo i jeść po 30 min to się wchłonie co nie coPytanie do Was zmagających się z mdłościami, u mnie 10+6 kilka dni było spokoju i wraca ze zdwojona siłą:/ martwię się tym że nie skończę nawet posiłku a już go zwracam a co z witaminą? Dziś poszła razem ze śniadaniem![]()
O ranyy.. Twoj facet pewnie wniebowzięty!!!FeWy tu o brzuchach a mnie zadziwiają moje cycki, zapomniały chyba, że grawitacja je obowiązuje![]()
Greta czytam i serce mi pęka. Jesteś niesmaowicie silna kobieta i niesprawiedliwe jest to że musiałaś przez to.Przechodzic..Terminowałam ciąże. Zdecydowaliśmy się na pochówek we wspólnym grobie dziecka utraconego.
Ja przeszłam 2 tygodnie temu.. Izoluj się. Masz szansę się nie zarazić. Ja nie zaraziłam żadnego z moich dzieci ani faceta. Ponoć tak bywa. Niektórzy stopują wirus i nie zarazaja.U nas w domu covid... Ja jeszcze zdrowa, oby tak zostało
Ja teraz będę robić w pitek test genetyczny jak nifty, bo w Malezji nie ma pappa :/ przynajmniej gine nie raczył mi wspomnieć o innej opcji. Z tego co mi mówił, najlepiej robić test od 11 do 14 tygodnia, ale on jest pobierany z krwi, wiec nie wiem czy ma się jakiś limit czasowy.Do którego tygodnia nifty można zrobić?
Amniopunkcja jest płatna?