Cantosowa
Moderator
Ja mówię biegle po czesku, też bym pomogła. Ale dziewczyny, na razie trzymamy się pozytywnych scenariuszyJak coś ja postaram się pomóc, w Se terminacji jest bezplatna,(karta EKUZ) płaci się tylko za konsultacje jakieś 140 płn.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mówię biegle po czesku, też bym pomogła. Ale dziewczyny, na razie trzymamy się pozytywnych scenariuszyJak coś ja postaram się pomóc, w Se terminacji jest bezplatna,(karta EKUZ) płaci się tylko za konsultacje jakieś 140 płn.
Dobrze wiedzieć, że jest jakaś pomocna dusza ;*Jak coś ja postaram się pomóc, w Se terminacji jest bezplatna,(karta EKUZ) płaci się tylko za konsultacje jakieś 140 płn.
Można wszystkoA na stałe można sie osiedlić u ciebie?chętnie bym wyjechala z tego "burdelu"
W Warszawie tez śnieżycaTrzeba sobie pomagać. Na ten wszystko jest ok wiec. Mam nadzieję, że nie będzie potrzeby. Rany muszę iść do sklepu a śnieg sypie.
W Norge to samo. Bezpłatna dla kobiet które mieszkają w kraju i mają stały numer personalny. Do 12 tc bez pytania o Przyczyne. Od 12 do18tc trzeba składać wniosek albo z powodu chorego plodu.Jak coś ja postaram się pomóc, w Se terminacji jest bezplatna,(karta EKUZ) płaci się tylko za konsultacje jakieś 140 płn.
Sa portale ktore pomagają, naprawdęDobrze wiedzieć, że jest jakaś pomocna dusza ;*