Cantosowa
Moderator
Ja mówię biegle po czesku, też bym pomogła. Ale dziewczyny, na razie trzymamy się pozytywnych scenariuszyJak coś ja postaram się pomóc, w Se terminacji jest bezplatna,(karta EKUZ) płaci się tylko za konsultacje jakieś 140 płn.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mówię biegle po czesku, też bym pomogła. Ale dziewczyny, na razie trzymamy się pozytywnych scenariuszyJak coś ja postaram się pomóc, w Se terminacji jest bezplatna,(karta EKUZ) płaci się tylko za konsultacje jakieś 140 płn.
Dobrze wiedzieć, że jest jakaś pomocna dusza ;*Jak coś ja postaram się pomóc, w Se terminacji jest bezplatna,(karta EKUZ) płaci się tylko za konsultacje jakieś 140 płn.
Można wszystkoA na stałe można sie osiedlić u ciebie?chętnie bym wyjechala z tego "burdelu"
W Warszawie tez śnieżycaTrzeba sobie pomagać. Na ten wszystko jest ok wiec. Mam nadzieję, że nie będzie potrzeby. Rany muszę iść do sklepu a śnieg sypie.
W Norge to samo. Bezpłatna dla kobiet które mieszkają w kraju i mają stały numer personalny. Do 12 tc bez pytania o Przyczyne. Od 12 do18tc trzeba składać wniosek albo z powodu chorego plodu.Jak coś ja postaram się pomóc, w Se terminacji jest bezplatna,(karta EKUZ) płaci się tylko za konsultacje jakieś 140 płn.
Sa portale ktore pomagają, naprawdęDobrze wiedzieć, że jest jakaś pomocna dusza ;*