Grusze sie nie wliczaja bo to świadczenie socjalneW formie premii i nagrod okolicznościowych bo to państwowa praca. Jakies grusze na dziecko itp. Teraz 13stka sie szykuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Grusze sie nie wliczaja bo to świadczenie socjalneW formie premii i nagrod okolicznościowych bo to państwowa praca. Jakies grusze na dziecko itp. Teraz 13stka sie szykuje.
wow, ktory tydzienNo dzień dobry zrobiłam obchód po mieście to informuję, że u nastepcy_czyni rodu wszystko dobrze. 3cm ma, serducho jak dzwonodstawiam duphaston, moge wrócić do ćwiczeń i kolejna wizyta za miesiąc :-) w końcu odetchnęłam!
Kupiłam tez spodnie ciążowe i uznaje ze to najwygodniejszy ciuch jaki posiadam w szafie! Czemu nie robią takich normalnie! Po co komu te zamki i guziki
Całuje Was!!! Lecę nadrabiać![]()
Średnia z 12 ostatnich miesięcy z premiami, nagrodami i innymi dodatkami od których odprowadzone były składki chorobowe. Spokojnie, nie gołe wynagrodzenie zasadnicze![]()
Wiecie.. Na logike zeby pracownik dwa razy jakby premii nie dostał bo dostanie z uwagi na średnia z 12 miesięcy i dostanie jak jest na absecji więc jakby podwójnie stąd ten przepisUps, to mnie teraz nastraszyłaś. Też mam premię kwartalną i tak wyczytałam w internecie :/
Ja miałam jednorazowe plamienie i dziś mi lekarz mówił że do 16 tygodnia będę brałaNo dzień dobry zrobiłam obchód po mieście to informuję, że u nastepcy_czyni rodu wszystko dobrze. 3cm ma, serducho jak dzwonodstawiam duphaston, moge wrócić do ćwiczeń i kolejna wizyta za miesiąc :-) w końcu odetchnęłam!
Kupiłam tez spodnie ciążowe i uznaje ze to najwygodniejszy ciuch jaki posiadam w szafie! Czemu nie robią takich normalnie! Po co komu te zamki i guziki
Całuje Was!!! Lecę nadrabiać![]()
Średnią z 12 miesięcy :-) dzięki temu jak byłam z synem w ciąży na l4 dostawałam trochę więcej niż jakbym chodziła do pracyJa ide na krew w pt. 26.02 prenatalne i 12.03 gin. Powiedzcie mi prosze jak to jest z tym l4 w ciąży. Czy do sredniej wlicza sie nagrody itp?? Czy ile dostaje pensji, tyle l4 będzie . Kompletne meme jestem w tym temacie![]()
Tylko ja np jak miałam l4 to nie dostawalam 80% z tego co dostawlaam do reki tylko wlasnje z jakieś podstawy do wyplacania świadczeń więc bylo to faktycznie mniej.Nie, podstawa chorobowego jest wyliczana tak samo jak zasiłki czyli w myśl ustawy przecietnego wynagrodzenia za okres 12 mscy
Kurczę to jest zagadka roku,wiecznie słyszałam "ojej młodsza ciąża niż tu wychodzi wg wyliczeń" i idąc na wizytę z przeświadczeniem, że to 7 tydzień to okazało się, że to dopiero 5.wow, ktory tydzien?