Marcelina007
Fanka BB :)
Organizm cię ostrzegł , dostałaś leki , wszystko będzie dobrzeCzy któraś z Was spotkała się z przypadkiem, gdzie kobieta miała krwiaka i płódbył chory bądź tez dzieciątko ?
Zaczęłam się bardzo zamartwiać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Organizm cię ostrzegł , dostałaś leki , wszystko będzie dobrzeCzy któraś z Was spotkała się z przypadkiem, gdzie kobieta miała krwiaka i płódbył chory bądź tez dzieciątko ?
To ja cie pociesze. Lyzeczkowanie mialam w 13tyg bo dziecko bylo martwe 2 tyg..a ja zle sie czulam bylam przeziebiona myslalam ze sie po prostu zarazilam. Druga ciaze donosilam cala i zdrowo wzorowo i teraz tak wyglada to szczęście[emoji16]Dziewczyny tak sobie siedzę i myśle....zobaczcie ile
Się widuje dziewczyn w ciąży, później z małymi dziećmi i to wszytsko wydaje się takie „hop siup”. A my mamy takie stresy, przeżycia, problemy((. Ja gdyby nie poprzednie poronienie w 13 tygodniu to bym teraz się nie stresowała. Nie mam za duzego
Doswiadczenia z ciążą, szczerze mowiac słabo tamta pamietamwsystsko bylo Ok i nagle wysoka gorączka, skurcze i „poród” w domu
((. Okropne
...dlatego teraz mam taki stres
mam 28 lat i nigdy nie myślałabym ze to takie ciezkie będzie i taki stres
![]()
Mam tak samo, jutro wizyta a ja już widzę same czarne scenariuszeJa niestety na ostatnim poronieniu musiałam być lezeczkowana, kilka dni w szpitalu
Dlatego teraz jeśli nie daj Boże ma się nie udać to Wole żeby stało się to teraz bo będzie mniej bolało i bez całej tej otoczki szpitala
Będzie dobrze kochana !!!! Musimy się wspierać !![]()
Moja kuzynka miała dużego krwiaka i krwawiła normalną czerwoną krwią, myślała, że już po wszystkim, ale przeszło i urodziła zdrowego chłopca także nie ma reguły. Bądź dobrej myśli.Czy któraś z Was spotkała się z przypadkiem, gdzie kobieta miała krwiaka i płódbył chory bądź tez dzieciątko ?
Jeżeli czujesz, że lekarz mógł być niedokładny, a dodatkowa konsultacja Cie uspokoi to idź. Tak naprawdę nikt na 100% nie wie jak bedzie. Dziewczyny pisały o przykrych doświadczeniach, które pobrzedziły plemienia, ale jest też wiele pozytywnie zakończonych historii.Hej dziewczyny u mnie dalej nieciekawie bo dziś znowu troszke plamiłam brązowo. Rano specjalnie pojechałam zrobic progesteron i bete do laboratorium wyniki się ok więc naprawde nie wiem co o tym wszystkim sądzić czy powinnam sie jeszcze sionsultować z innym lekarzem skoro ten nic nie zauwazyl i kazał sie nie przejmowaceh musialam sie Wam pozalic.
Śliczny chłopczyk [emoji7]To ja cie pociesze. Lyzeczkowanie mialam w 13tyg bo dziecko bylo martwe 2 tyg..a ja zle sie czulam bylam przeziebiona myslalam ze sie po prostu zarazilam. Druga ciaze donosilam cala i zdrowo wzorowo i teraz tak wyglada to szczęście[emoji16]Zobacz załącznik 1226362
Dokładnie tez się często zastanawiam nad tymJa to się zastanawiam jak to jest możliwe że niektóre dziewczyny nie chce dzieci, zaliczają wpadki, palą i nawet piją i wszystko jest ok. A człowiek chucha i dmucha i zawsze cos
Może owulacja była pozniejJa teraz otworzyłam poprzedni książeczkę ciąży i poszłam w 36dni po ostatniej miesiączkę i był zarodek a teraz w 31dni i nawet pęcherzyka nie było ciążowego [emoji22]
Ja to się zastanawiam jak to jest możliwe że niektóre dziewczyny nie chce dzieci, zaliczają wpadki, palą i nawet piją i wszystko jest ok. A człowiek chucha i dmucha i zawsze cos