AgnesSweden
Fanka BB :)
Wleźli my tam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ano.. To się zgadzam. Uwielbiam chodzic po górach uwielbiam natureNoo opieka medyczna to tak, nie przeczę, ale za to jakie widoki są w skandynawii :-) fiordy, lasy, elegancko :-) wprawdzie ja nie lubię chodzic po górachale lubię na nie patrzeć![]()
![]()
Z dzieckiem to camperem z pewnością wygodniej :-) a by mi się pocztówka przydala, zbieramze skandynawii nie mam żadnej jeszcze.
Bede pamiętaćSporo już mam, głównie z Polski, tam gdzie wyjeżdżałam, to kilka(naście) pocztówek to obowiązkowa sprawa. Mam chyba z Londynu jeszcze, i po rodzinie zbierane z innych miejsc. Mieszkając u rodziców mialam tego dużo więcej, ale jakoś magicznie mi się kurde rozeszły (zapewne matka "robiła porządki" [emoji2959][emoji2959] tak samo jak z moimi ukochanymi puzzlami z dzieciństwa), także kolekcja się stale powiększa.
Ja tez uważam, ze może system zdrowotny w Polsce pozostawia wiele do życzenia, ale polscy medycy są naprawdę świetni. Plus badania jakie się zleca. Mój mąż kiedyś poszedł tutaj do dermatologa z drobnym problemem słownym, „doktor” nie wiedział w sumie co to i przy nim zaczął googlowanieEe nie bluźnij kobieto.opieke medyczna w ciąży macie dużo lepsza niż w Skandynawii
)
Mogę kiedyś wysłać z MalezjiPoważnie zbierasz pocztówki?
Malezja otwarta dla turystów czy są jakieś ograniczenia?Mogę kiedyś wysłać z Malezji![]()
Ano.. To się zgadzam. Uwielbiam chodzic po górach uwielbiam nature [emoji846]
A. Mieszkam w Vestlandet więc górzyście i fjordy wszędzie.
Mówisz I masz. Wyślij mi adres na prv[emoji854]
Ja tez uważam, ze może system zdrowotny w Polsce pozostawia wiele do życzenia, ale polscy medycy są naprawdę świetni. Plus badania jakie się zleca. Mój mąż kiedyś poszedł tutaj do dermatologa z drobnym problemem słownym, „doktor” nie wiedział w sumie co to i przy nim zaczął googlowaniewiec naprawdę Polska ma się dobrze
![]()
Generalnie oprócz tej zajebistej pary, możecie zobaczyć jak wyglądają kulisy robienia zdjęć na tym języku trolla.. A w necie takie opór. Właśnie ktoś tam leżyZobacz załącznik 1239390
Wleźli my tam
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Padłam [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] dr google powinien sporo zarabiac za te "nadgodziny" w gabinetach [emoji1787]Ja tez uważam, ze może system zdrowotny w Polsce pozostawia wiele do życzenia, ale polscy medycy są naprawdę świetni. Plus badania jakie się zleca. Mój mąż kiedyś poszedł tutaj do dermatologa z drobnym problemem słownym, „doktor” nie wiedział w sumie co to i przy nim zaczął googlowanie[emoji23][emoji24] wiec naprawdę Polska ma się dobrze![]()